- Konu Yazar
Merhaba değerli forum üyeleri. Geçen akşam sahil yolunda işten eve dönüyordum. Orta şeritten ilerlerken önümdeki aracı sollamak için sinyalimi verdim sol şeride geçip yavaş yavaş gazı açtım. Aracı geçtikten sonra tekrar orta şeride geçmek için saga sağa sinyal verip gaz kolunu serbest bıraktım ama gaz takılı kaldığını gördüm. Yani bildiğin hızım düşmüyor hatta yavaş yavaş artıyordu. Ama soğuk kanlılığımı koruyup hemen dörtlüleri açıp sağ şeride attim kendimi ve debriyajı çekip kontağı kapattım.Biraz kurcaladım ama çözebilecegim birşey olmadığını görünce çekici çağırıp motorcunun önüne kadar götürüp orda bıraktım. Usta ertesi gün tamir ettim diye aradı çağırdı. Sorunun gaz telinde olduğunu tahmin etmiştim ama kendisi gaz tellerinin bağlı olduğu parçanın yayında sorun olduğunu söyledi. Yayı geri yerine takmış ama tekrar aynı sorunu yaşayabilirsin dedi.
Görselini bırakıyorum:

Benelli yedek parça satan bayiye sorduğumda sadece yay satılmadığını gaz kelebeğinin komple satıldığını söyledi. Ben bu yayı tamir ettirebilir miyim ya da özel yay yaptıran yerler var mıdır. Fikir ve önerilerinize açığım. Şimdiden teşekkürler.
Görselini bırakıyorum:

Benelli yedek parça satan bayiye sorduğumda sadece yay satılmadığını gaz kelebeğinin komple satıldığını söyledi. Ben bu yayı tamir ettirebilir miyim ya da özel yay yaptıran yerler var mıdır. Fikir ve önerilerinize açığım. Şimdiden teşekkürler.