gaz kolu değişimi

Dealim daystar 250 motoruma hawk gaz kolu taktırayım diye servise gittiğimde , gaz turu nun uymaması sebebi ile , gaz kolu takılamadı.
Aklıma şu geldi ! millet motorları custom yapıyor , topluyor dağıtıyor , onlar nasıl parçaları uyduruyor da, benim gaz kolu takılamıyor, bilen yardımcı olabilirse sevinirim.

O dediğin için tek şart var.
3 motor alacak bütçen olması, 1 motor alıp üzerine 2 motor parasını masraf etmek.
O zaman her şeyi uydur ustalar.

Gaz kolunu 200 liraya sarıp ustanın eline verecexin.
"Ustam şu icat bu motora takılacak" ben 1 saat sonra geliyorum deyip gideceksin.
Adam tornacıda ayarı çeker her şeyi yerli yerine takar geldiğinde teslim alırdın.

Bizdeki ekonomik custom bu kadar..

Son düzenleme:
anlaşıldı hocam dediğini bu akşam yapacağım, bilgi için çok teşekkürederim.

söylediğiniz ürünü sizmi aldınız yoksa ustanızamı yaptıracaktınız? ürün sizdeyse bir resim atablirmisiniz acaba,bakalım?

ürünü kendim aldım , ustaya takması için verdim , usta biraz ağız burun yaptı, sonra bahanesini sundu ama bu akşam başka bir ustaya göstereceğim.

Siz de degistirebilirsiniz zor bir is degil, youtubeden 2 video izleseniz cozersiniz.

Başka bir ustaya taktırdım , gaz açma da sorun yok ama gazı kapamada kendi bırakmıyor bazen , biraz kullanalım bu şekilde belki alisir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar