Gaz kolu çalışmıyor.

daha geçen gün motorun lastiği patladı iki lastiği de değiştirdim o gün 3-4 saat sürmüşümdür motor. geldim bıraktım 2 gün sonra bugün sürücem hazırlandım falan tam başına geçtim.
kontağı çevirdim tuşa bastım ama aynı anda gaz da vermem lazım ki motor çalışsın. benim motor gazsız çalışmıyor soğukken (ybr 125)

ama devir zerre değişmedi. arada bir oynar gibi oldu ama hiç yemedi gaz. bunun sebebi ne olabilir?
benzin bitince böyle mi oluyor? aslında benzin full ama acaba diyorum motorcu lastikleri değişirken yedek depoyu mu aktif etti asıl yakıtı mı kullanamıyor bunu da eve gelince düşündüm. yarın motorcuya götürücem ama sebebi ne olabilir sizce? bir adam akıllı motor kullanamadım gerçekten şaka gibi.

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Benzin fullse yedek depoda bile olsa motor gider. Gaz telinde kopma, gaz kolunda normalden farklı bir his var mı?

yeni doldurmuştum ama o benzinle 3 saat falan sürdüm o yüzden dedim acaba yedekte kaldı 3 saatte de bitirdim diyelim ama hiç de otoparka bırakana kadar tekleme vs de olmamıştı. demek ki yedek depoyla alakası yok. 2 gün önce hiçbir şey yokken birden böyle sorun çıkarması da garip.
inanın anlamadım zerre his vermedi gaz kolu bana. sanki boş bir şey çevirdim 20dk boyunca. motorcu da kapalı diye eve döndüm.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar