Gaz Kilidi

Bende bakmıştım bu ürüne. Cadde üstünde kısa süreli park edişlerde bayağı kullanışlı olacağını düşünüyorum. Taşıma (yanında bulundurma) açısından da kullanışlı. Hayırlı olsun, güzel günlerde kullanırsınız İnşAllah.

127

Disk kilitsiz bırakmayın gene de motorsikletinizi. 400 tl ye alacağınız ABUS disk kilidini en az 2 3 sene kullanırsınız. Bu kadar uzun süreye vurunca aslında verdiğiniz para hiçbirşey korumak için.

İhtiyacın olmaz umarım hiç bir zaman.
Bu arada gaz kilidinden ziyade manet kilidi o :)

https://tr.aliexpress.com/item/Moto...32733426554.html?spm=2114.13010608.0.0.fUq2qm

---------- Mesajlar birleştirildi - 17:40 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:38 ----------

Bende bakmıştım bu ürüne. Cadde üstünde kısa süreli park edişlerde bayağı kullanışlı olacağını düşünüyorum. Taşıma (yanında bulundurma) açısından da kullanışlı. Hayırlı olsun, güzel günlerde kullanırsınız İnşAllah.

Teşekkür Ederim

Sürekli freni sıkılı tutması zararlı olmaz mı? Fren hortumu için falan.

bunu aslında debriyaj manetine taksak daha faydalı olmaz mı???

bir şekilde çalıştırıldığını düşünsek rolantide vites değiştirerek gidebilir.. debriyaj manetini kullanmadan hareket ettirmesi daha zor olmaz mı???

bir şekilde çalıştırıldığını düşünsek rolantide vites değiştirerek gidebilir.. debriyaj manetini kullanmadan hareket ettirmesi daha zor olmaz mı???
Öm freni bir miktar sıkıyor gidemez :)

En sondaki fotoğrafa dikkatli bakarsanız ön fren sıkılı halde, yani hiç bir yere gidemez bunu kırıp çıkartmadan :)

Hem gaz kolunu çeviremiyorsun hemde ön fren sıkılı şekilde duruyor yerinden oynatmak imkansız :queen::cherry:

Şartlanılan düşünce :
Bu icat kesilmez, fren maneti çekili kaldığı sürece teker dönmez, motor kıpırdamaz.

Hırsızın yapcağı:
Jilet, bıçak, yankeski vs. ile ön fren hidrolik hortumunu kesmek yada delmek.

Teker boşa çıkınca kaktır götür.. Zaten hangi motoru çalıştırıp götürüyorlar ki ?

Hocam bunlar forumu takip ediyorlardır falan yol göstermiş gibi olmayalım şimdi bunlara

Üzmek İstemezdim ama disk kilidi felan ucuz kilitlerin anahtarları standart, benim disk kilidim bu senin anahtarının yuvasıyla aynı yanı benım anahtar senın kilidinede uyuyor yanı hırsızın elıne bu anahtarlardan geçerse açması an meselesı olur mu öyle şey açmaz felan deme burda arkadaşımın motorunun kilitini denedik benimki ona uyuyor oda benımkıne uyuyor :pr:
Disk-Kilidi-Mini-Boy_48856_2.jpg

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar