Garmin zūmo 660 GPS

CES fuarında Garmin firması yeni Garmin zūmo 660 GPS ‘i tanıttı. Ülkemizde ZUMO 400, ZUMO 500 ve ZUMO 550 Europe versiyonlarının satıldığı ZUMO ailesinin yeni bireyi 660 modelinin 2009 un ilk çeyreğinde yurt dışında satışa sunulması bekleniyor.

4.3” güneş ışığında okunabilir, kişiselleştirilebilir dokunmatik ekranı, eldiven kullanımına uygun kullanım tarzı, büyütülmüş dokunma butonları ile dikkatleri çeken zūmo 660, Bluetooth kablosuz teknolojisinede sahip.

Dünyanın en büyük tüketici elektroniği fuarı CES (Consumer Electronics Show) her yıl Ocak ayının ikinci haftası Las Vegas’ta yapılmakta.

Moto Aktüel
Online Motosiklet Bilgi Kaynagı

motor fiyatina gps olurmu onun yerine al bi PDA at gps yi karli cik :cat:

Ben bir süre PDA kullanmıştım ancak uzun yolda kullanışlı değil. Pil sorunu ve su-toz-titreşime karşı dayanıklı olmaması can sıkıcı. Şimdi bir Zumo 550 kullanıyorum, gidondaki aparatına takıyorsun o kadar.

Ancak Türkiye haritaları çok yetersiz. Doğru dürüst harita olmadan GPS bir işe yaramaz o ayrı konu.

Ben bir süre PDA kullanmıştım ancak uzun yolda kullanışlı değil. Pil sorunu ve su-toz-titreşime karşı dayanıklı olmaması can sıkıcı. Şimdi bir Zumo 550 kullanıyorum, gidondaki aparatına takıyorsun o kadar.

Ancak Türkiye haritaları çok yetersiz. Doğru dürüst harita olmadan GPS bir işe yaramaz o ayrı konu.

anladigim kadariyla pda su an tr icin dahami kullanisli ozellikle anadolu?

ben vatan bilgisayarda görmüştüm adanada 300 ytl den başlayanları var ekranı biraz küçük ama iş görecek şekilde yeterli diyebilirim bi üst modeli 700 felan bi üstü daha 1.300 yanlış hatırlamıyorsam 10 ilin detaylı içeriği dahil 80 ilin haritaları var dı

ayrıca nokia n95 te de gps var ve fiyatı 1 sene önce 1.400 dü eğer iyi bir telefon vede gps istiyorsanız en mantıklısı n 95 ayrıca nokialarda bildiğiniz gibi işletim sistemi var (symbian vs..) vede ek programlar yüklenebiliyor tahmin ediyorum ki gps haritaları da yüklenebilme ihtimali var

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar