Garip Bir Durum

11 hp motorun düzde yapacağı hız 100-105 km/h dır. Bu hızlara tek kişi ulaşıyosan problem yok demektir.

3 4 ve 5 viteslerde 6bin devirden sonra gazı ani açınca farkedilır bir hızlanma var mı yok mu?

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:18 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:14 ----------

balatayı kavurmuş ise basar basar motor salak gibi gider rampada iyice aptallasir..özellikle 5. vites olsa da olur olmasa da olur gibi gider motor..gaz verirsin bana mı diyorsun der motor..

Devir saatim yok ama öyle ani bi fark olmuyor aynen dediğin gibi 4. Vitesten sonra tin 5 cı vites te böyle az bi efendim diyor

11 hp motorun düzde yapacağı hız 100-105 km/h dır. Bu hızlara tek kişi ulaşıyosan problem yok demektir.

olum esas düşük ccde kendini belli ediyor benim motorun hızı 5 km aşağı düşse hissediyorum çünkü bütün gün üstündeyim:) sen de debriyaj için bi servise göster arkadaşım..belki ayarsız olduğu için yapıyordur hem telden hemde manet üzerinden ayar yapmak gerekir tam anlamıyla doğru kavrama sağlayabilmek için..

debraaj sağlam ekmenk arası. Başka bi sıkıntısı var gibime geliyo :sunny:

Biraz önce hususi denemeye çıktım biraz yokuş olan bir yerde 2. Viteste 40-45 km Ye kadar geldim 3 u istedi 3e. Taktım vitesi anında his gidiyor Yani şu durumda gaza yüklendiğimde 3.viteste hiç tepki göstermiyor

yazabileceğimiz ne varsa yazdık delileo ve ben. Bişey yapmadan boş boş deneme yapma. Ne bileyim. Bişeyler yap mesela bizim yazdıklarımızdan. Ondan sonra git dene. Başka nacizane fikirleri olan varsa yazsın buraya.

Forumdan ötesi çıkmaz :) Arkadaşlar gerekli ne varsa yazmış gerisi sağlam bir tamirciye ve onun görüşlerine kalmış motora bakmadan kimse karar veremez neyi var nesi yok,hep farazidir,sadece deneme yanılma yöntemiyle senin para ve zamanını kaybettirir demem o ki sana düzgün tamirci yolu göründü,bana sorarsan durumun biraz psikolojik.

Forumdan ötesi çıkmaz :) Arkadaşlar gerekli ne varsa yazmış gerisi sağlam bir tamirciye ve onun görüşlerine kalmış motora bakmadan kimse karar veremez neyi var nesi yok,hep farazidir,sadece deneme yanılma yöntemiyle senin para ve zamanını kaybettirir demem o ki sana düzgün tamirci yolu göründü,bana sorarsan durumun biraz psikolojik.
Arkadaşlar hepinize çok teşekkür ederim dediklerinizin hepsini dikkate alicam yakın bi zamanda da kütahya ya veya eskisehire gidip baktiracagim ilginiz ve yardiminis için minnettarım

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar