Garip 2 ilan

aya

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
arkadaşlar şu iki ilana dikkatinizi çekmek istiyorum :

1) www.sahibinden.com/cooookkkk_temizzzzzz_600_rr_-44WQQaXQQ4713345WQQpXQQdisplayitem

2) www.sahibinden.com/cooookkkk_temizz...el_2007_t-83WQQaXQQ14489398WQQpXQQdisplayitem

öncelikle, fotoğraflar aynı. iki ilan sahibi farklı kişiler, ancak anladığım kadarıyla motor aynı. birisi samsun, diğeri kayseri. hatta açıklamalar bile nerdeyse birbirinden kopyala-yapıştır yapılmış gibi. ilan tarihlerine bakınca birisi 2007 diğeri 2009 yılına ait. yani "önce birisindeydi, sonra diğerine sattı, o da şimdi satarken aynı fotoğrafları kullanıyor" diyeceğim ama, her ikisi de aynı motorun ilk sahibi olduğunu iddia ediyor. üstelik 2009 ilanında motorun ankara'dan alındığı ve bunun için ankara plakalı olduğunu söylüyor.

sizce bu işte nasıl bi bit yeniği vardır?

aya

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
aran-kazan kampanyaları hala devam ediyor mu? bitti diye biliyordum...

hayır bi başka ilanda da, "ilanım ve fotoğraflarım kopyalanmıştır, kaparo isteyenlere rağbet etmeyin, başka ilanlarla alakamız yoktur" gibi bi uyarı vardı. alacağı malı görmeden sadece sözlü beyanlara kaparo verenlerde mi var? anlamıyorum...

Arkadaş kendi çapında piyasayı kızıştırmak için normalde 13 e olan motoruna 15 e de ilan vermiş. Vermiş ki hani aynı motora bakan kişiler oo olum baksana başkası aynı modeli 15 e satıyo bu 13 e iyi o zaman desin diye.

(aranbataria) AVEAA AVEAAAAAAAA :) birisi avea abi o yalandır işte :) Turkcell linin pek bi karı olmaz.

teknoloji abicim millet işi çözmüş...kopyala yapıştır..kopyala yapıştır ...:p:mrgreen:

13.000 liralık motosiklet ilanının sahte olan olduğunu anlayabiliyoruz

nerden mi

resimlere bakınız , yarı saydam sahibinden.com yazısı 13.000liralık motorda birazdaha garip gurip

yani kopyalamış resimleri tekrar yükletmiş....

ilk ben çözdüm gofreti de ben kazandım :p

---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:33 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:32 PM ----------

ya da ikinci sahibi kopyala-yapıştır yapmıştır bu kadar basit... aradaki ilk sahibiyim muhabbetini de silmeyi unutmuştur

harbi den neler dönuyo yaa...adam montlu resmi koymazda okadar belli olmaz barii...
adamın vardır resim cekip koymaya üşenmiştir buradan kopyalamıştırçne olacak ..

şimdi birde şöyle oluyor,arıyorsun abi motor zaten çok uygun sen bana biraz para gönder ben motoru sana getireyim diyor,parayı alınca kayboluyor.iki ay önce fiyatı çok uygun bir 2006 1000rr için adamı aradım adamın motorun jantlarının beyaz olduğundan haberi yok koyduğu resmi bile unutmuş.ayak üstü on tane yalan söylüyor.aman dikkat arkadaşlar

13.000 yazan hakikaten yalan söylüyor gibi. Resimlerde diğerine göre daha küçük boyutlu. Bu durumda Muharrem'e bir telefon açıp "Ne iş?" diye sormak lazım.

bende bu tür bi olay yaşadım . sahibindende 2007 600rr ilanı görmüştüm . oda neee resimlerdeki benim motorum. adam bikepics ten benim eski motorumun resimlerini beğenip indirmiş kendi ilanına eklemiş. bunlar aldatmacadır ve yanıltıcıdır. her iki motor aynı temizlikte olmayabilir. çek kendi motorunun son halinin resmini koy

son açılan ilanın altında telefonum 24 saat açıktır yazıyor öbüründen farklı ne olduğu belli :)

awea.da var arankazan.10dk aranıyosun 10kntr geliyo..
ama bu böle yaptıgı anlamına gelmez..
bende çözemedim.fotograf aynı olabilir biri çekmeye ugraşmamıştır.dogal.resimleri alırken açıklamayıda dogal benzer olabilir..sorun yok bence.fiyatlar uygun gelmedi.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar