Ben garanti olduğunu düşündükten sonra garantiden yaptırırım ya onu. İşim gücüm yok, öğrenciyim. İşim görülmezse bunalıma sokarım bütün servisi iki günde

---------- Mesajlar birleştirildi - 00:55 ---------- bir önceki mesaj zamanı 06:39 ----------
Ben de mutlu bir avrupalı gibi kurallara sadık kalmayı çok isterdim fakat burada kurallara sadık kalmam ''tokatlanmak, düzülmek, şamar oğlanına dönmek'' fiillerinden hangisini beğenirseniz ona denk geliyor maalesef. Hiçbir firma zaten hiçbir şekilde arkasında durmuyor malının. Buranın Türkiye olduğunu, İsviçre olmadığını, kimsenin hakkını savunamayacağını biliyor firmalar. spormoto ktm davası vardı forumda bir bakın isterseniz, komedi. Karşımda böyle adamlar olursa benim derdim dürüst olayım olmaz, peygamber değilim sonuçta. Manuel okumayı ben de biliyorum, benim derdim yakalanıp yakalanmayacağı ile alakalı en basit şekilde. Teşekkürler yardımınız için. Garanti sadece bayinin para kazanması üzerine bir garanti, bana bir yararı yok zaten. Bu arada orijinal soketli bir devre var. Bizzat önceden firmanın servisinde çalışan bir arksdaşla konuştum anlaşılmayacağını söyledi, en azından benim model için anlaşılmazmış, diğerlerini bilmiyorum. Aynı soruna takılan arkadaşlar olursa bilgi olsun, bakıma gitmeden söküp orijinal haline çevirseniz yeter.