Garantisi biten motosiklet (Benelli TNT25)

Merhaba arkadaşlar,

Garanti süresi 31 Mayıs 2019 tarihinde biten motorumda hala sorunlar devam ediyor.Henüz 19.000Km de olan motorda daha öncesinde tüm sensörler, beyin, enjeksiyon değişen motorumda şimdide yakıt pompası yanmış. Servis 1300TL fiyat çıkarttı. Ne yapacağım konusunda şaşırdım. Bi hal çaresi varmıdır yoksa seve seve vericez mi bu parayı.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Birazdan birileri gelir benelli kral benelli bir numara mt07 nin amortisör boktan der gider 😀

Geçmiş olsun kardeşim yaptır sat kurtul

Motosikleti
Henüz yok.
benzin pompasını sök oto sanayide ona göre pompa al montaj yap yoluna devam et.

Krallığını göremedim ne yazık ki. Benelliyi babaya verdim o kullanıyor ama servis masrafları bana ait :( ben şuan Forza 250 kullanıyorum

Arızaların ardı arkası kesilmemiş kesilecek gibide değil. En garanti çözüm satıp kurtulmak tabi satabilirsen

Benim derdim de o. Ama satarken de bir sorunu olmadan satmak istiyorum arkamdan küfür yemeyeyim bide.

benzin pompasını sök oto sanayide ona göre pompa al montaj yap yoluna devam et.

99-2002 Palio larin pompalari uyuyor.

Uno 1.4ie pompasida olur.

Tek nokta besleme yaptigi için uyumlu.debisi yeter.

Mpi(cok noktadan enjeksiyonlu) motorlu araclarin pompalarina hic bakma.debisi kuvvetli,motosikleti boğdurursun.

Son düzenleme:
99-2002 Palio larin pompalari uyuyor.

Uno 1.4ie pompasida olur.

Tek nokta besleme yaptigi için uyumlu.debisi yeter.

Mpi(cok noktadan enjeksiyonlu) motorlu araclarin pompalarina hic bakma.debisi kuvvetli,motosikleti boğdurursun.

Örnek bir pompa linki atabilirmisin hocam...

2 yıldır bu kadar sorun varken özürlü mal olduğu kesinleşmişken mahkemeye vermemeniz hata olmuş.

İsterseniz yardımcı olabilirim ( istanbuldaysanız). Benelli yamaha bajaj vs. Yetkili servislerinde çalışmış usta arkadaşım var. Halada çalışıyor fakat bayi ismi vermiyim. Pompayı değişmek yerine tamir etmek daha karlı olur sizin için. Düşünürseniz özelden yazın telefonunu veririm görüşürsünüz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar