garanti

Arkadaşlar herkese merhaba. Sizlere bir sorum olacak bende kanuni RACER s 200 var motorun sesini pek beğenmiyorum bu yüzden eksozları değiştirmek istiyorum. Bunun yanında dişlileri değiştirip arkayıda biraz yükseltmek isitiyorum. Acaba bu değişiklikler motoru garanti kapsamı dışına cıkarırmı?

çıkarır çıkarmayada, zaten çin malında garanti kapsamının 3 kuruş menfaatini göremedim ben.

CBA

kesin çıkarır bencede..
hatta bende motoruma egzos yapmayı düşünüyorum ama yapamam çünkü garantisi dolmadı daha..

Garantiden çıkarır ama garantinin pek faydası olmuyor duyduğum kadarı ile sen motorunu istediğin gibi modifiye(makyaj) et.;)

garantiyi bozan şartlar elektrik elekronik aksamdır
görsel garanti kapsamına girmez

arkadaş dişlileri degiştirecem diyo yapmasa iyi olur bence servislerde adamlar çamur yapacak yer arıyolar en azından şahit oldukların cöğu böyle ...

teknik olarak ifade etmeye çalışıyorum tabiki garanti şartları var aslında benim işim de bu geri kalan teferruat çamuru çok olan sıvar yani
şöyle düşünün arabanıza çelik jant takabilirsiniz fakat uzaktan kumanda alarm takamazsınız bu tamamen TR de kişlerin yaklaşımına kalmış gerçek bir tüketici politikası malesef yok benim söylediğim uygulamada olması gerekendir

En saglıklısı servisle bağlantı kurmak olacak heralde.Ama mantıken düşündüğün zaman egsozu değiştirmek garantiyi bozmamalı eğer bozuyorsa tekendy dediği gibi bercek bir tüketici politikası yoktur.

Arkadaşlar herkese merhaba. Sizlere bir sorum olacak bende kanuni RACER s 200 var motorun sesini pek beğenmiyorum bu yüzden eksozları değiştirmek istiyorum. Bunun yanında dişlileri değiştirip arkayıda biraz yükseltmek isitiyorum. Acaba bu değişiklikler motoru garanti kapsamı dışına cıkarırmı?

Motosiklet satan TÜM Firmalar aynı hususa değinir.
Sadece Motosiklet ile ilgili değildir bu koşullandırma! ürün ne olursa olsun, üzerinde yapacağınız HER tür değişiklik ürünü Fabrikasyon standart ve normların dışına çıkaracağı için Garanti kapsamı dışında kalacaktır.
Değişiklikler yapmadan önce iyi düşünün ki sonra keşke demeyesiniz çünkü Servislerde artık eskisi gibi göz yummuyor zira yapılan Müşteri hatası üzerinden kazanç elde etmenin yolu TAMAMEN açılmış oluyor.

teknik olarak ifade etmeye çalışıyorum tabiki garanti şartları var aslında benim işim de bu geri kalan teferruat çamuru çok olan sıvar yani
şöyle düşünün arabanıza çelik jant takabilirsiniz fakat uzaktan kumanda alarm takamazsınız bu tamamen TR de kişlerin yaklaşımına kalmış gerçek bir tüketici politikası malesef yok benim söylediğim uygulamada olması gerekendir

Avrupa da olsan istediğin ebatda jant / Lastik de takamazsın? öncelikle TÜV'e giderek inceletmen ve evraklara uygun olduğuna dair işletmen gerekmektedir çünkü Polis kontrolünde TÜV izni aranacaktır:bounce:

Son düzenleme:
Egzost Değişse Garantiden çıkmaz Ama Dişliler Garantiden çıkkarır.....
Egzoz motosikletin standart aksamlarından biri değilmi? elbette Egzoz değişmesi halinde Garanti dışına çıkacak motosiklet:silent:

Bilmediğiniz ya da emin olmadığınız konular üzerin YANLIŞ yorumlar yapmayın arkadaşlar:bounce:
Fuardan alınmış bir ve üzerinde yanılmıyorsam Tiger Egzoz bulunan bir Hyosung GTR 250 nin Savunmasında (Firma savunması) tüketicinin teknik değişiklikler yapması nedeniyle Motosikletin Garanti kapsamı dışında olduğu idi:bounce:
Fakat Motosiklet sahibi söz konusu motosikleti üzerindeki Egzoz ile Fuardan aldığına dair görsel kanıtları vardı ve haklıydı tabi.

Motosikletin üzerinde yapacağın değişiklik / ler Garanti sürecini geçersiz kılacaktır.

Kesene bereket:cat:

servisteki ustananın cebine 20 lira koy sen o motoru 250 cc bile yapsan hayatta garantine dışına çıkmaz burası Türkiye

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar