Garanti kapsamındakı çin malı motoruma 50 gundur parca beklıyorum

Arkadaslar acıl yardımınıza ıhtıyacım var.Wuxı marka cın malı motorum var alalı daha 7 ay oldu.garantıden degısmesı gereken parcalar var.servısı merkeze sıparıs verdı (13 Martta)ama hala parcalar gelmedı.Bu sırada baska yerlerıde bozulmaya devam edıyor.Merkezını aradıgımdada bugun yarın sallıyorlar.Motordan hevesım kactı.Garantı kagıdında azamı tamır suresı 30 gun yazıyor ama 50 gundur parca gelmıyor.Merkez ıle servısın arası da sadece 20km.
Sizce ne yapmalıyım.

Kesinlikle tüketici mahkemesine gideceğim diye uyarmalısın ve hukuki olarak durumu incelemelisin umarım servise bıraktığın gün belge almışsındır...

bencede dava aç hiç olmazsa haklısın paranıda geri alırsın manevide aç cebine parabile kalır.bu senin en dogal hakkın 30 iş günüdür tamir süresi seninki nerdeyse 2 ay olmuş.buna hakları yok

öncelikle kaymakamlıktaki tüketici hakları bölümüne başvur.

bakalım bu hafta bası parcalar gelecek dedıler.bende iki gun daha bekleyecegımı ve yasal yollara basvuracagımı soyledım.ben artık bıktım bu adamlarla kavga etmekten.ama ugrasacagım.oyle parayı alıp motoru satıpta ılgılenmemek yok !

kardeşim hakkını ara sana çektirdiklerini sende onlara çektir motoru aldığına pişman edenlerin yanına koyma bunu...

TÜketİcİ Koruma DerneĞİ Eskİ Üyesİyİm.zamaninda Nike Firmasini Zorladim Kazandim.2 Ay Önce Annemİn Akbank İle Sorunu Oldu.onlar Hallettiler.bence Onlarla İrtİbata GeÇ Hemen.
Sen HİÇ UĞraŞmazsin , Bedava Ve Hizlica ÇÖzerler.
Tel : 216 349 85 10

Aylik Üyelİk 1 Mİlyon - Yanİ 1 Ytl....

Bugun 68.gun ve hala parca yok.Serefsız bu adamlar (Kusura Bakmayın)

mondial de parça gerektiriyor ama en azından parça istendiği zaman yolluyor. benim istenen parçam 5 günde konyaya gelmişti.

30 gün içinde yapmazlarsa aynı motordan temin etmek zorunda değiller mi:silent:

bu servislerde iş yok yada firmalar sadece üretip satıyorlar yedek parca falan düşünmüyor olanda bizim gibi motor tutkunlarına oluyor

ne istersen onu yap ben ce hak etmişlerdir kesin:pr:
ver mahkemeye gorsunler bakalım bekletmek neymıs :silent:
beklesınler mahkeme kapılarında:farao:

Alahallah,yaw arkadaşım 68 gün oldu diyosun,yaw yapacak adam motorunu bu günekadar 68 kere yapardı vede yapmalıydı.:cyclopsan Sen daha ne bekliyosun
arkadaş,ver mahkemeye.Yaz geldi millet çatır,çatır geziyo,biz de kendimize acıyoz,ah bi motor da biz alabilsek de onlara katılsak die,ama valla senin durumun bizden kötüymüş yav:pale: Bastır parayı motor al,sonra 68 gün parça bekle,işmi bu yav:pr: Allah sabır versin nediyelim.:pale:

Arkadaslar beklenen parca dun geldı ve servıs (cok sukur ) degıstırdı.Bır daha cın malı motor mu.TOVBEEEEE

bence tüketici mahkemesine gidiniz paranızı geri isteme durumunuz söz konusu olabilir bulunduğunuz ilin valiliğine başşvuru yapın

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar