garanti kapsamı

:cat::p:arkadaşlar hafta sonu mondial 100 ukh alıyorum (mawi :D) ilk 500 km de yağ değişiyor galiba bunlara servise götürmedim garanti gidermi? ve bide mesela karbürötör bozuldu ben paramı vericem yoksa garantiyemi giriyo yani servismi takıyo yenisini. + bi soru daha :cherry: aldıktan 2 ay sonra üstündeki stickleri söksem cantları boyasam aynaları söksem egsozu açsam vs vs. garanti gidermi? son sorum benzin illa 95 oktanmı olucak:cherry::cherry: teşekür ederim arkadaşlar şimdiden

CBA

valla servisine gitmediğin için 500 bakımdan sorun olabilir.
vede egzos açma işleri garanti dışı bırakabilir...

valla servisine gitmediğin için 500 bakımdan sorun olabilir.
vede egzos açma işleri garanti dışı bırakabilir...

cantları falan boyasam bişi olmaz o zaman demi. bide bu benzin 95 oktan dimi? yarıca teşekür ederim kardeşim.

CBA

kardeş jantlarını boyarsan şöyle.. boyadıktan sonra pas yapar bişey yaparsa gidip diyemezsin yani böle böle pas yaptı çözün sorunumu diye..anlatabildimmi elin kolun bağlanır yanii

garanti sorun olur ama sen bunları yapmasan da sorun olur..... sonuçta mondial.......

garanti peah :d anca cok buyuk masraflı parcalarda garantıye ısın duser dıger parcalarda cok ustune dusmen lazım

ornk ıs yerının otoparkında yatan 150 zat benzın hortumları catladı yukardan benzın koyduk altan gerı gelıyo garantı kapsamında degıstırmek ıstesen en yakın servıse naklıye tutman lazım yada servısten adam cagırman yol parası ıstıyorlar zaten hortumlar 3-5 lira sımdı naklıye desen 20-25 lira servisten gelicek adamda bir o kadar gelde garantıye guven

Son düzenleme:
garanti peah :d anca cok buyuk masraflı parcalarda garantıye ısın duser dıger parcalarda cok ustune dusmen lazım

ornk ıs yerının otoparkında yatan 150 zat benzın hortumları catladı yukardan benzın koyduk altan gerı gelıyo garantı kapsamında degıstırmek ıstesen en yakın servıse naklıye tutman lazım yada servısten adam cagırman yol parası ıstıyorlar zaten hortumlar 3-5 lira sımdı naklıye desen 20-25 lira servisten gelicek adamda bir o kadar gelde garantıye guven

o zaman en iyisi orjinal biniyim ben :cherry::cherry::cherry::cherry: benzin 95 oktan dimi :DD:D::cherry:

kardeş jantlarını boyarsan şöyle.. boyadıktan sonra pas yapar bişey yaparsa gidip diyemezsin yani böle böle pas yaptı çözün sorunumu diye..anlatabildimmi elin kolun bağlanır yanii

o zaman en iyisi orjinal biniyim ben benzin 95 oktan dimi :DD:D:

Son düzenleme:
teşekür ederim :D:D:D arkadaşlar motoru açarken ilk bin km 50 yi geçmeyin diyolar ben ilk 500 km geçmesem olurmu? yani nolur

teşekür ederim :D:D:D arkadaşlar motoru açarken ilk bin km 50 yi geçmeyin diyolar ben ilk 500 km geçmesem olurmu? yani nolur

arkadaşım ilk 500 km yi 5000 deviri geçmeden fazla zorlamadan bitir sonra bi yağını değiştir malum bu ufak ve çin malı motorlarda dişlilerde çok çapak oluyor ee tabikide bunun giderilmesi lazım yağını değiştiriyorsun sonra 500 km daha gittikten sonra tekrar değiş bence sağlıklı olur :D 1000 km geldikten sonra bas gitsin motora bişecik olmaz heaaa gevur malı diyerekten hor kullanma sakına kendi parana biniyorsun neticede ona göre davran malına :D

arkadaşım ilk 500 km yi 5000 deviri geçmeden fazla zorlamadan bitir sonra bi yağını değiştir malum bu ufak ve çin malı motorlarda dişlilerde çok çapak oluyor ee tabikide bunun giderilmesi lazım yağını değiştiriyorsun sonra 500 km daha gittikten sonra tekrar değiş bence sağlıklı olur :D 1000 km geldikten sonra bas gitsin motora bişecik olmaz heaaa gevur malı diyerekten hor kullanma sakına kendi parana biniyorsun neticede ona göre davran malına :D

zaten hor kullanmam paara vericem ona:cherry: ama bu 100 ukh de devir saati yok :cherry: 5000 deviri nasıl bilicem yani ortalama kaç km de gitmem lazım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar