Garanti bankası hesap işletim ücreti.

Bunu hep yapıyorlar senede 2 defa kesiyolar bu parayı ve her ay sabit 3,70 gibi bir ücret alıyorlar ekstre bmsv ücreti diye geçiyor ben kapattırmayı düşünüyorum şahsen resmen soygun bu .......

Zorluuuu birkaç haftadan sonra paramı geriye aldım. :) Aldığım para çok birşey değil ama manası büyük. Yerimde olan arkadaşlar bırakmasınlar böyle olayların peşini. :)

Çabalarından ötürü tebrik ediyorum. Sonucu bize bildirdiğin için de ayrıca teşekkürler. :)

Tefeci bankalar ile işini düzgün yapanları ayırt edebilmek lazım.Zaten vatandaş olarak hak arama konusunda yerlerde sürünüyoruz, hiç olmazsa tüketici olarak cebimizdeki paraya sahip çıkalım.

Garanti'den kredi aldım, her ay kredi otomatik olarak hesabımdan çekiliyordu. Paranın kredili mevduat hesabımın kredi kısmından alınmasını istedim. Haziranda ve temmuzda bu şekilde çekildi. Ağustosta krediyi çekmediler, bankaya telefon ettim, çektiler. Eylülde "imzanız lazım" dediler, şubeye gidip otomatik çekilsin diye dilekçe verdim. Ekimde çektiler. Kasımda çekmemişler, 10 gün sonra "kara listeye alıyoruz sizi" diye mesaj geldi, kredi limitim olduğu halde inatla çekmeyip beni 50 lira faiz ödemek zorunda bıraktılar. Aralıkta dilekçe verdim, yine çekmediler, en yakın şubeye gittim, yanımdaki 4-5 kişiye "Garanti'den kredi almayın, böyle yapıyorlar" dedim, son bir dilekçe daha verdim, bir kopyasını da kendime aldım, çektiler. Ocakta falasıyla yatırdım, bu sefer de kesin hesap işletim ücreti alacaklar. Nisanda kredinin son taksidi var, o bitsin Garanti'yle tüm bağlarımı kopartıp İş Bankası'na geçeceğim, Garanti'den tüm bilgilerimi sildireceğim. Sildirdikten sonra cep telefonuma bir mesaj daha atarlarsa taciz davası açacağım.

F54

bu garanti bankası iyi değil bir defasında bankamatikten para çektim bi kısmını vermedi ilk iş günü gittim bozuk para olduğu için 2 tl yi kaynatmaya çalıştılar ama adama deli etmeyin dedim adamı verin paramı yoksa polis çağırırım sizi ve bankanızı rezil ederim dedim tabi müdür olaya el koydu bende aldım parayı elini ver kolunu geri alamassın bu bankalardan allah sizi ing banka maaş almak için düşürmesin garantiyi çok ararasınız beyler bankamatik kartı 2 aydır gelmedi kimlikle gittim çekmeye imza aldılar 30 dk beklettiler öyle verdilerr parayı neymiş genel merkezden onay almaları gerekliymiş bir dünya günaha soktular beni sabah sabah

garanti bankasından bende çok sorun yaşadım.şimdi onlarla ılgılı herseyımı sıldırıyorum,kartıda iptal ettiriyorum.

ne demek işinize gelmiyorsa çalışmayın o bankalarla yoksa şikayet etmeyin? ben keyfime çalışmıyorum garantiyle, çalıştıgım yer garantiden maaş kartı alcaksın dedi mecbur gittim aldım daha ilk maaşım yattı ve 38 tl kestiler. burda keyfi bişey yok mecbur kalmak var. oldum olası nefret ederim bu garantiden lanet banka eski iş yerimde garantiden pos almıştık tek çekimde diğer tüm bankalardan daha fazla para kesiyordu tam soyguncu bu banka. bende geri almak için tüketici derneklerine vs gideceğim bankada hır çıkardım zaten bagardım çağardım bi sürü

Bende bir tecrübemi aktarayım;

Maaşımı almak için garantiden hesap açtırdım. Hesap işletim ücretinden yırtmak için otomatik ödeme talimatı verip 2 adet faturamı bu hesaba bağladım.
Ocak ayının ilk haftası bi baktım 38 lira kesilmiş. Motorun vergisini yeni ödemiştim. O bile 32 lira tuttu.
Yollandım hemen bankaya. Ne deseler beğenirsiniz. 2 adet fatura otomatik ödeme ile ödenmemiş. Yani;
6 ay x 2 fatura = Toplamda 12 adet faturanın yalnızca 2 si otomatik ödenmemiş hesapta para olmadığı için. Ama parayı tedarik edip yine garantiden ödemiştim.
Neymiş efendim tamamı ödenicekmiş.
Bu hesabın vadeli olmadığını, hesapta para tutmak istemediğimi söylediysemde yok. Siz parayı kestiniz bende otomatik ödemeleri iptal ederim dedim ikisinide iptal ettirdim.
Lanet olsun bu bankaya. Tez zamanda batarlar umarım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar