Garajdaki yangın mutfağa sıçradı.

Konuyla alakasız ama attığım yazılar paylaşılmıyor hic görüntülenme almıyor nasıl mesajları mı halka açık yapcam ?

---------- Mesajlar birleştirildi - 14:32 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:30 ----------

Beyler yardım edin mesajlarımı paylaşıyorum ama hep 0 görüntülenme alıyor nasıl cozcem

Konuyla alakasız ama attığım yazılar paylaşılmıyor hic görüntülenme almıyor nasıl mesajları mı halka açık yapcam ?

---------- Mesajlar birleştirildi - 14:32 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:30 ----------

Beyler yardım edin mesajlarımı paylaşıyorum ama hep 0 görüntülenme alıyor nasıl cozcem

Aha ben gördüm işte yazını.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
80'li yıllarda çocuktum, babam ayakkabı ustası (işçi) olarak çalışıyordu o yıllarda. Cumartesi günleri eve tatlı almadan gelmezdi bizde sokmazdık zaten. Tatlının adını hala bilmiyorum, üstü sert kadayıf ortası fıstık altı yumuşak kadayıf. En son baktığımımda kilosu 130 TL. idi. Arasıra tatlının yanında bonus olarak pirzola bile getirirdi. Şu benim bu rutini yapmam imkansız.

Burma tatlisi. Ankara'da 4. caddede sirf burma tatlisi satan bir magaza vardi hatta...

Motosikleti
Yok

Surekli farkli basliklarla ayni konuyu actigin icin gormezden geliyoruzdur belki ?

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Malesef gelecek te parlak durmuyor. Dolar an itibariyle 8.06

Eski zamanda "devalüasyon" diye bir şey olurdu , hükümet başkanı basın toplantısı yapar , "3 lira olan doları 5 lira yaptık" derdi erkekçe. Sonra da maaşlara da o kadar zam yaptık der gönül alırdı. Hatta Özal memurlara %100 zam yapmıştı ilk geldiğinde. Ne günler imiş.

Motosikleti
Kawasaki Vulcan S
Yangın,itfaye,hortum.... Anladınız siz olayı.18 yıldan beri yapmayın etmeyin diye yırttık kendimizi dinletemedik.Adamlar inatla ekonomiyi bu hale getirenleri savundular.Artık kriz en alt tabakayı da vuracak.Temel gıda fiyatları iki,üç katı da çıktığında belki akılları başlarına gelir.

Bu şüpheli. Ülke insanı uzun süredir gerçeklerle bağını koparmış durumda , fakirlik , açlık vs. onlara bir şey ifade etmiyor , en azından bir kısmında. Dış güçlerle ve hainlerle savaş verildiğini , bedelinin bu olmasının normal olduğunu falan düşünüyorlar. Sosyolojik bir açmaz durumundayız , nasıl çözülecek şu an için bir fikrim yok.

Hızla fakirleşiyoruz. Zevk alma'ğ'a bakalım bence. Her gün sıkıntı, her gün stres; duvarı nem insanı gam yıkarmış hacı abi.

Robo-Hero-05-72.jpg

demir nemden insan gamdan çürür.
robocop

hele bakın ekonominin hâline,
kocalanmış, dişi düşmüş geliyor.
ecel kuşağını sarmış beline,
dolar sekizi aşmış geliyor.

Motosikleti
Kawasaki Vulcan S
Bu şüpheli. Ülke insanı uzun süredir gerçeklerle bağını koparmış durumda , fakirlik , açlık vs. onlara bir şey ifade etmiyor , en azından bir kısmında. Dış güçlerle ve hainlerle savaş verildiğini , bedelinin bu olmasının normal olduğunu falan düşünüyorlar. Sosyolojik bir açmaz durumundayız , nasıl çözülecek şu an için bir fikrim yok.

Haklısınız.Belki de 50 yıl sonra ülkenin içinde bulunduğu durum psikoloji kitaplarında okutulacak.

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
Yurtdisindaki birkac arastirmacinin kitabinda olacak bunlar muhtemelen. Turkiye'de kimse yazamayacak.

Uzun zaman önce facebook hesabımı kapatmıştım, twitter falan da sadece okuyorum, çok nadiren buraya yazıyorum ama buraya yazarken de korkuyorum artık.

Motosikleti
Yok
Uzun zaman önce facebook hesabımı kapatmıştım, twitter falan da sadece okuyorum, çok nadiren buraya yazıyorum ama buraya yazarken de korkuyorum artık.

Gazete okumuyorum, Facebook hesabim acik ama kullanmiyorum, Twitter'i artik okumuyorum cunku moralim bozuluyor, buraya yazarken de cok dusunuyorum. Ulkede cogu insan artik "muhbir vatandas" seklinde yasiyor. Kimseye de guvenemiyorum.

COQ

Motosiklet Eğitmeni
Yazdıklarınızı abartılı buluyorum
Alın taze çay
%C3%A7ay.jpg

Çay için!

Motosikleti
Yok
Az once izledim, anlamak icin ekonomi bilmeye gerek yok, ben de makro ekonomiden anlamam zaten. Adam daha ne diyebilir ki?

Motosikleti
Ns200
Bazı kaynaklara göre reis TL'den attığı 6 sıfırı enflasyon ile tekrar ekleyip bir 6 sıfır atma hamlesi daha yapacakmış. Ameriga şok.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar