Garaj'da BBelt'e Veda Partisi

yav nasıl uyuz oluyorum şu fotoğraflara toplanmalara bakınca.
iş güç hatun derken bi gelip gruba dahil olamadım.
hay ben böyle işe

Moderatör
Tatilin tek adresi BBelt konagi, BBelt konagi Ege'deki yeni eviniz. BBelt konagi aile sicakliginda marjinal bir tatil olanagi. BBelt konagi, sinirsiz icki ve tam pansiyon kendin pisir BBelt de nasiplensin sistemiyle Türkiyede bir ilk. BBelt konagi, Bodrumun yeni gözdesi :)
Yeni yasaminda mutluluk ve basarilar hocam.

Tatilin tek adresi BBelt konagi, BBelt konagi Ege'deki yeni eviniz. BBelt konagi aile sicakliginda marjinal bir tatil olanagi. BBelt konagi, sinirsiz icki ve tam pansiyon kendin pisir BBelt de nasiplensin sistemiyle Türkiyede bir ilk. BBelt konagi, Bodrumun yeni gözdesi :)

:):):)

Teşekkürler üstad...

BBelt in şu anki konağını bilirim. Aile sıcaklığından çok, rutubet serinliği var :mrgreen:
Ama kimbilir, Bodrum'da benim yaşlarımda kızı olan, güzel bir turistle beraber olursa, aile sıcaklığı olabilir konakta. Evet evet aile sıcaklığı. Bak nasılda hoş geliyor kulağa. Benim yaşlarımda güzel bir kızı olan turist bir hatunla beraber olman dileğiyle:rendeer: :flower:

BBelt in şu anki konağını bilirim. Aile sıcaklığından çok, rutubet serinliği var :mrgreen:
Ama kimbilir, Bodrum'da benim yaşlarımda kızı olan, güzel bir turistle beraber olursa, aile sıcaklığı olabilir konakta. Evet evet aile sıcaklığı. Bak nasılda hoş geliyor kulağa. Benim yaşlarımda güzel bir kızı olan turist bir hatunla beraber olman dileğiyle:rendeer: :flower:

Git kendi kız arkadaşını kendin bul leyn... Sonra onu da al gel, güzel bir tatil yapın :)

Harika bir ekip...güzel bir ambians...

belt hacı Allah yolunu açık etsin...Bodrumda yaşanacak tek mevki Turgutreis inan...Turgutreiste ölmek lazım...ne tatlı bir kasabadır öyle...

balayında 2003 de oradaydım...:p ve sonrasıda hanımı ekip tek olarak gitmiştim...:pgidilesi görülesi ölünesi yegane yer bence...

ben ordayken marina yoktu ama...bafa gölüne doğru uzanır bu harika kasaba...

emin misiniz?

O kızın bir de abisi olsun, alayınızı... :cherry:

:):):)

Teşekkürler üstad...

Git kendi kız arkadaşını kendin bul leyn... Sonra onu da al gel, güzel bir tatil yapın :)

O kızın ablasida olsun büyük bir aile olalım :) eheheeee

O kızın bir de abisi olsun, alayınızı... :cherry:

size bir baba lazım.....

3e 1 ve deplasmanda o abinin işi zor be :). Araya kaynar gider şerefsizim.

---------- Mesajlar birleştirildi - 15:08 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:58 ----------

Bu ne yaw duyan geliyo. Kaya abi icin o kızın teyzeside olsun . Âmin :)

Sağol usta, kaydettim telefonu, arayacağım.

er:

ok ara...

eminim...turgutreisten hiç sökeye doğru gitmediniz mi...güvercinlik..milas üzerinden söke selçuk izmir hattına girmediniz mi...yol üzerinde Bafa gölünü selamlamadınız mı...

Söylemesi ayıptır Turgutreiste bir yazlığımız var...kadıkalede...avta tatil köyünün yanında yelken otel bitişiği koçyiğit sitesinde...yabancı değiliz bölgeye...:p

Son düzenleme:
ok ara...

eminim...turgutreisten hiç sökeye doğru gitmediniz mi...güvercinlik..milas üzerinden söke selçuk izmir hattına girmediniz mi...yol üzerinde Bafa gölünü selamlamadınız mı...

Söylemesi ayıptır Turgutreiste bir yazlığımız var...kadıkalede...avta tatil köyünün yanında yelken otel bitişiği koçyiğit sitesinde...yabancı değiliz bölgeye...:p

hocam yanlış anlamayın ama ben bodrumda yaşıyorum ve turgutreisten bafa gölüne kadar birçok kasaba iki ilçe ve neredeyse birde il değiştiriyoruz. ben bu hat üzerinde defaatle motor sürdüm (izmir yolu). özür dilerim, n'olur yanlış anlamayın, bodrum yarımadasının ucunda öylece durup duran sevgili turgutreisimiz nereye uzanıyor ben hala anlamadım =)

hocam yanlış anlamayın ama ben bodrumda yaşıyorum ve turgutreisten bafa gölüne kadar birçok kasaba iki ilçe ve neredeyse birde il değiştiriyoruz. ben bu hat üzerinde defaatle motor sürdüm (izmir yolu). özür dilerim, n'olur yanlış anlamayın, bodrum yarımadasının ucunda öylece durup duran sevgili turgutreisimiz nereye uzanıyor ben hala anlamadım =)

tamam abimicim uzanmıyor...çok özür dilerim...bir yanlış anlama olmuş...Bafa gölünün güzelliği ve Turgutreisin eşsiz endamını yanyana getirip Muğladan Aydına çıkarken bu gölede rastgelinme ihtimalinden bahsettim sadece...benim gönlümden geçen kelam buydu aslında...coğrafik anlamda bir detay değil yani...sadece ben bu güzergahı kullandım ve halen özlemini çekiyorum...

Bilgisayar başında kahkalarla güldüğüm sayılı mesajlardan biri :queen: :flower: :queen: :flower: :queen: :flower:

Sen gül gül,sanada gülünecek zaman gelecek elbet.

Kayacım bozma sen moralini
Ben bulurum emekli 2 elti
Biri kör biri kemikli
Kalmadık elbet bunların eline

Dörtlüğü tutturamadım ama yakalayacağımız çoook şey var

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar