garaj

Merhaba abilerim ablalarım ve kardeşlerim sonunda ailemi motorsiklet için ikna ettim ama motoru koycak yer yok apartmanda oturuyorum evimin yakınında otopark vs de yok ben kendimce ufak bi garaj yapiyim dedim sizin bahçenize yaptığınız bu tür garajlar varmı ve mümkünse maliyeti ne kadar tuttu(tuğla vb gibi malzemelerden) .Teşekürler

YMrJPl.jpg

Bende apartmanda yaşıyorum. Merdiven altını yıllar önce kapatmıştık bisiklet filan koymak için. Kısmet motora oldu. Sende istersen eğer izin verirlerse böyle bir yeriniz varsa motorunuzun rahat girebilceği bir yer olarak ilk olarak ustayla anlaşman olur. Ve ayrıca otopark a filan ücret vericeğine bir kere kendin yaptırıp tek ücret ver kafan rahat etsin kilitli filan kapalı metal kapılı bir yer yaptırırsan tadından yenmez geceleri kafanı yastığına rahat koyarsın hele o ilk motor heycanı çok farklı oluyor :) Fiyat hakkında minimum bir fikrim yok ama 500 1000 gitsin aylık kira verceğine otoparka sürekli kalıcı olacak bir yer daha iyi olur bence .

bende apartmandayım yakındada alıcam inşallah motor bende kararsızım gözümün önündemi dursun yangın merdiveninden aparman içinemi koyuyum

selam kardeşim aynı sıkıntı bendede vardı öncelikle açtığım konu budur
http://www.motosiklet.net/forum/moto-sohbet/140412-motosikletlerin-calinmamasi-icin.html

şimdi bulduğum çözüme gelince ben akıllıca bir şey yaptım ve çok çok ucuza geldi bizim gibi dertleri olanlara öneririm.

demir ile uğraşan fabrikalardan ilk önce hurda sac alıyorsunuz (evet hurda ama genede sağlam) sonra profil demir (işte bu pahalı ) profili ne kadar büyük yapmak isterseniz o kadar alın çünkü bunlar iskeleti oluşturucak parçalar ve gayet sağlam şimdi bunları aldık geldik yapıma aldığımız sacların daha sağlam olabilmesi için arkasına tahta çaka bilirsiniz. Yanınıda kaynak makinesi olması gerekir ve demiri kesmek içinde 1-2 alet daha. Bunlar ile istediğiniz şekilde kaynata bilirsiniz ben babamla yaptığım için işçiliğe para vermedim sistemi hurdadan aldığım için her şey dahil 350 tl tutu

sonuç bunun aynısı benimki değil https://encrypted-tbn3.gstatic.com/...nFh6KCcp-g34j8u-ydQBv3ySESQDpxDMaf776JaRybcAR

sakın camın yakınlarına yapmayın yağmur yağınca kafa kalmıyor.

Son düzenleme:
çok güzel olmuş evde kavga ettimi git içinde kal hatta :D ama izin vermezler herhalde böyle birşeye

gerçekten çok sağolun nerdeyse bu dert yüzünden geceleri uyuyamıyorum hemde ilk motor olduğu için ve sülaledeki ilk ve tek motorcu olucam için baya bi stres yapıyorum :D Tekrar çok sağolun

önce apartmanın bahçesine böyle bişey yapabilicenmi sonra yaptıgını yıkmak zorunda kalırsın

Benim garajı doğum günü hediyesi olarak eşim çizip yaptırmış. Şimdiye kadar aldığım en güzel hediyeydi. En fazla küçük bir araba kadar yer kaplıyor. Kalın profil saçtan üstten ve ortadan çift kilitli, ve elektrik tesisatlı. İçinde kask vs koymak için rafları, askısı elektrik soketi, hareket sensörlü alarmı ve aydınlatması var. 2 motor artı öteberi alıyor. Yerden yüksekliği 2 metre. Uzunluğu 2.5, eni 1.5 Metre, toplamda 550 kg ağırlığında bir nevi küçük bir konteynır. 1600 liraya malolmuş. Siteniz bir şey demiyorsa garaj kökten çözüm.

sağolun görüşleriniz için apartman izin verir pek sorun olmaz onlar için

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar