la kanka artık yazma bu siteye Allah aşkına
yaw açıyoruz fotoları koyuyoruz ki onlarda bilgi alsın.. motora yeni başlayan çok dostlarımız var yabancı kalmasın bişeylerde fikri olsun belki yarın birgün bak burası böyle oluyomuş bizde böyle yapalım yada nebilim araştırsın onlarda fikir versin diye..yaw adamlar tutmuş garj meselesine..hey allahım yarrabbim..arkadaşım burda alman gereken fikir şudur yada senin için degil belki bu siteleri bilmeyen, ve google amcaya vn 800 hakkında bilgi sordugunda yada vn 800 ape hanger ,yada yüksek gidon,yada çaylak gidon yazınca bu tarz topikler çıkması ve o kişiye bir yararı olacakmı amaç odur..mesela google amcaya vn 900 hakkında diye yazarsanız benim uzun bi yazım gelecektir ,yada vn 900 izlenimlerim diye başka bi sitede..
he bu siteye koymadım daha dogrusu bi topik açtım ama yerini degiştirmişler vn 900 clasic topine koymuşlar..sanki topik kirliligi…o sitedede vardı ama vn 900 topigi editör yazıyı çok beyenip yinede yeni bir topik açtı ve diger paylaşım sitelerinde paylaşmak için benden izin isteyip paylaştı ve burdanda ona sonsuz teşşekkür ederim...bu yazıyı okuyup vn 900 almak isteyen çok oldu ve benle irtibata çok geçen oldu..yazım sonuca vardı..yani işte burada önemli olan şudur ki önemli olan bilgi paylaşımı isimler degil bizim ve başka motorcu dostlarımızın bizlere ne gibi bi faydası olmasıdır…begenirsin begenmessin senin fikrin eger saçma geliyorsa bu durum yazma bişeyler oku geç git..
iste öyle duruma geldiki site .
geçen diş fırçası önerileriniz diye bir topik gördüm haydaaaaaaaaa!!!
Aga burası motosiklet.net adı üstünde motosiklet bilgi paylaşımı yaww..
Ben bayadır siteye yazı yazmıyorum çünki yazacak bi konu yokki ..
Ya bu motora ne dersiniz .ya bu motor hakkında bilginiz varmı bu motoru alıyımmı..
Sitenin üstünde arama motoru var ara bak gör oku..
Hee eger yoksa aç topigi …
Hee şimdi işgüzar arkadaşlar çıkar ..derki
Sen niye açtın vn 900 topigi varken sitede ..hemen söyleyim ben çok aşagılarda kalacagı için genellikle ilk başlarını okudugumuz için gözden kaçmaması ve bilgim ulaşmak istedigi yerlere yani motorcu dostlarıma gitsin diye açtım…
Neyse yinede bi faydamız olduysa ne mutlu bize..
Ben bu siteye yazmamaya siz yazmaya devam ..ee sitede bişey kaybetcek degil tabiyki benim yazmamamla..allaha emanet olun..kanka ben ciddiyim ilk satırdakilerde..bu bir kaç ayın birikimi bende yazmak istedim..anlayışla karşılayan arkadaşlara teşşekrler
fikirlerinize aynen katılıyorum fakat yanlışlık yaptım konuya bir alıntı daha yapacağım

---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:12 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:10 ----------