- Konu Yazar
kanuni caracal 200 motorum çok zor çalışıyordu 2 de 1 stop etmeye başladıydı. ve motordan şıngırtı gelmeye başladıydı.sonra bir gün zar zor çalıştırdım. hafif gaz verdim stop etti. tekrar çalıştırdım gaza dokunmaya kalmadı çatur çutur diye ses geldi stop etti. marşa bir daha bastım ses soluk kesik krank dönmüyor. hemen bujiyi söktüm bir de ne göreyim kafasını kopartmış.
orj bujisiydi halbuki
şasiden ayırdım motoru neden bu şekilde bi arıza yaptı.daha doğrusu neden dolayı yapar veya ben nasıl kullanmam gerekirdi :salut: :salut: :silent:
r: :santa: :santa: teşekkürler bu arada beyler motorumun aynası sökük fark ederseniz sinyallerde sökük hatta motoru bile söktüm. o anki heyecanla ne var ne yok sökmüşüm
sanki ciğerimden bi parça kopmuş gibi oluyor insan. güneşli günler mutsuzluklara davetiye çıkarır oldu
:salut: :salut:
ve asıl sorum V silindire hevesim var. bütçe öğrenci işi
keewey 250lik var biraz araştırdım yamaha motoru kullanıyormuş galiba 2006 model 3,250 diyorlar ne yapmalıyım. öğrenci işi fazla yakmasında değilim. ses + titreşim ?
şasiden ayırdım motoru neden bu şekilde bi arıza yaptı.daha doğrusu neden dolayı yapar veya ben nasıl kullanmam gerekirdi :salut: :salut: :silent: