- Konu Yazar
Arkadaşlar dün saat 8 itibari ile Denizliden 13 bindeki motoruna anahtar değmemiş orjinalliği korunmuş canavarıma sahip oldum. Siyah 150 lik tam takım bir Apache. Denizliden salihliye 191 km yi hiç rahatsızlık hissetmeden geldim. Ayrıca titreşim falan da yoktu. Motor çok seri ayrıca devrinde kullanılmasını sağlayan Yeşil ışığı bilem var
Titreşim yok denecek kadar azdı; traktör kullanan biri olduğum için etkilemedi sanırsam. Kalkışlarda harikaydı. İnanın A6 bile kalkışta geçemedi
Hatta güzel bir olayda geçti başımda şöyleki ; Alaşehir yoluna girdiğimde bir doğan benimle yarışmaya çalışıyordu, sollamaya çalışıyordu fakat lpg olduğu için geçemedi
Şöyle bi 15 dk cebelleşti benle.
Neyse 15 dk sonra geçemeyince yavaşladı bir yerlere girdi ama nereye kaybolduğunu bilemedim tabi. 10 dakika sonra yanımdan öyle bir geçti ki şaşırdım böyle hızlanmasına
İlerde ışıklarda yakaladım ve sordum ne yaptın sahi diye. Geçemeyince canım sıkıldı benzinlikte benzini koyup geçtim dedi
Hala gülüyorum yahu
Tvs bayağı iri görünen ve şekilli bir motosiklet. İyiki almışım diyebiliyorum.
Titreşim yok denecek kadar azdı; traktör kullanan biri olduğum için etkilemedi sanırsam. Kalkışlarda harikaydı. İnanın A6 bile kalkışta geçemedi
Hatta güzel bir olayda geçti başımda şöyleki ; Alaşehir yoluna girdiğimde bir doğan benimle yarışmaya çalışıyordu, sollamaya çalışıyordu fakat lpg olduğu için geçemedi
Neyse 15 dk sonra geçemeyince yavaşladı bir yerlere girdi ama nereye kaybolduğunu bilemedim tabi. 10 dakika sonra yanımdan öyle bir geçti ki şaşırdım böyle hızlanmasına
Tvs bayağı iri görünen ve şekilli bir motosiklet. İyiki almışım diyebiliyorum.