galiba ceza yedim

bugün motoru kırtasiyenin önüne 10 dakikalığına bırakmıştım.geldiğimde gezici polis motoruna baktı o sırada yoldan 1 aracın geçmesini biraz engellemişti senin motor polis te senin plakaya ceza yazdı dedi galiba. ama motorun üstünde tutanak falan bırakılmamış. ben ceza yeyip yemediğimi nasıl öğrenebilirim?

yani öyle tutanak falan tutmadan yada motorun üstüne bi fiş falan bırakmadan direk ceza yazabilirler mi:S

Yazabiliyorlar.Trafik polisi değilde bana ceza yazan trafik fahri müfettişiymiş. 15 gün sonra ceza makbuzu posta ile geldi. Habersizce kesilmiş bir kırmızı ışık cezasıydı.

bana park cezası yazdılar o zmn.. bu ceza ne kadar yada ne zaman ödemem gerekio v.s bilen var mı? yada itiraz etme şansım var mı?

Yanlış bilmiyorsam park cezası 55 tl. Ceza makbuzu elinize ulaştıktan 15 gün içerisinde öderseniz %25 indirimle 40 tl civarı birşey oluyor.

off kırtasiyeden fotokopi çektircem diye 40 lira ceza mı yedim şimdi: ( hep bu finaller yüzünden...

Moderatör
Ceza yedin ve ceza makbuzu sana tebliğ edilmediyse, evine ceza kağıdı gelir. Merakla beklemeye devam :) Belkide korktuğun şey başına gelmemiştir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar