Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
ayrımcılık değil esasında bu ne yazacağını bilememe desek daha iyi olur bir başlangıç yapmak zorundaydım o da böyle oldu kötü veya değil
pardon :silent:
Ben Böyle Bi Başlık Açsam Ve Aynı Tepkileri Alsam NAsıl Kıvırıdım İzleyin... l:
Arkadaşlar Yanlış Anladınız Ben g.o. paşa (Gazi Osman Paşa) ile Eyüp Arasında Bi Yerde İkamet ediyorum Ve Hangi tarafa geçeyim Hangi Tarafda DahA Çok Motorcu Dostumuz Var Diye MErak Ettim!
Onun İçin Böyle Bi başlık Açtım! şimdi Bütün eller Hawaya Görelim Şu g.o. paşa ( Gazi Osman paşa) ve Eyüplü Motorcularımızı :queen: :queen:
ASENA Halt Etmiş :cherry: :bounce:
benim henüz bi motorum yok. :salut: ama hazırlıklarım sürüyor :cherry: .ben bayrampaşa da oturuyorum ve açıkçası bu civardaki motorcuların tahmini sayısını çok merak ediyorum. :silent: ve bu benim ilk mesajım olduğu için eksikler için lütfen af.
qeek23 hoşgeldin aramıza, sitede böyle bi başlık açınca tepki alıyosun, küsüp gitme sakın, arkadaşlar biraz celallenmiş :king: , ilk mesajında sağ üstte bulunan değiştir butonuna basarak başlığı değiştirebilirsin istiyorsan. :cat: