g.o.paşa ve eyüp'lü motorcular buraya

g.o.paşa ve eyüp civarındaki motorcular
buluşma noktamız burası olsun diye düşündüm
mesaj atarsanız sevinirim

Süper Moderatör
Yönetici
Motosikleti
Harley Davidson Softail 107
ok. olur, bi semt ayrımcılığı yapılmamıştı sitede oda olsun. Ondan sonra mahalle kavgasınada cıkarız :pr:

ayrımcılık değil esasında bu ne yazacağını bilememe desek daha iyi olur bir başlangıç yapmak zorundaydım o da böyle oldu kötü veya değil
pardon :silent:

Eyong, İnan Bana Bende Başlığı Görür Görmez Aynısını Yazacaktım. :santa:
Bende Başlık Açacam Sadece Nick de Romans olan Motorcular Buraya!!! :joker:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
eyon kardeşim demişki;
ok. olur, bi semt ayrımcılığı yapılmamıştı sitede oda olsun. Ondan sonra mahalle kavgasınada cıkarız
çok doğru semt+motor markası ayrımcılığına bende şiddetle karşıyım
:cat:

Süper Moderatör
Yönetici
Motosikleti
Harley Davidson Softail 107
ok. Aramıza hoş gelidn...

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
geek 23 ha şöyle önceden düzgün yazsaydın şunu yahu sen hangi semttensin bu arada da hoş geldin

Ben Böyle Bi Başlık Açsam Ve Aynı Tepkileri Alsam NAsıl Kıvırıdım İzleyin... :pl:

Arkadaşlar Yanlış Anladınız Ben g.o. paşa (Gazi Osman Paşa) ile Eyüp Arasında Bi Yerde İkamet ediyorum Ve Hangi tarafa geçeyim Hangi Tarafda DahA Çok Motorcu Dostumuz Var Diye MErak Ettim!
Onun İçin Böyle Bi başlık Açtım! şimdi Bütün eller Hawaya Görelim Şu g.o. paşa ( Gazi Osman paşa) ve Eyüplü Motorcularımızı :p :queen: :queen:
ASENA Halt Etmiş :cherry: :bounce:

hoşbulduk arkadaşlar dediğim gibi sadece bir başlık kimse kusura bakmasın
ama dediğim gib motorcu motorcunun kardeşi dostu ve arkadaşıdır

benim henüz bi motorum yok. :salut: ama hazırlıklarım sürüyor :cherry: .ben bayrampaşa da oturuyorum ve açıkçası bu civardaki motorcuların tahmini sayısını çok merak ediyorum. :silent: ve bu benim ilk mesajım olduğu için eksikler için lütfen af.

e edrun.acaba senin kullandığın motorsikletten alsam beni istediğim zaman güneye taşırmı? sen tecrübeli görünüyorsun :eeeek:

qeek23 hoşgeldin aramıza, sitede böyle bi başlık açınca tepki alıyosun, küsüp gitme sakın, arkadaşlar biraz celallenmiş :king: , ilk mesajında sağ üstte bulunan değiştir butonuna basarak başlığı değiştirebilirsin istiyorsan. :cat:

tabi katılır ama bu topici nerden buldun kardeş kendine yeni bitopic açsaydın:rendeer:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar