Fz6 dan R25 geçmek

Forumda hayatında dört silindirli motor sürmemiş ama onun efsanesiyle yaşayanlar için kabul edilemez bir teklif. Bilinçli bir seçip yapıp yapmamak ne zamandan beri at eşek mevzusu haline geldi acaba ? Kimseyi dinleme beğeniyorsan al R25'i geç ama bence rahatlık olarak kesmeyecektir.

Sizin yerinizde olsaydım fazer'ı satardım. Aynı şekilde düşünürdüm. Eğerki Yeni motor alacak durumunuz yok ise ve R25'i merak ediyorsanız bence hiç düşünmeyin. R25 alınca hep paranızı saklamış olursunuz hemde ileride satması kolay olur.

askere giderken 7500de mt07 sattım. 8 9 aydır da r25 sahibiyim. pişman olduğum söylenemez; askerlik sonrası illa mt07 ve üzeri bir şey alacağım diye ekonomik anlamda kendimi zora sokmaktansa r25 aldım. ben motosiklet sürmekten zevk alıyorum; kullandığım motorun ccsinden değil. :)

Bir fazer sever olarak diyorum ki, alınır kardeşim. evet r25 fazer ın yerini tutmaz ama, sıkıntılı (eski) bir fazerın maliyeti bir r25 parasını bulabilir. bilmeden, binmeden sallayanlara pek aldırma sen.

Ben de fazer'ımı yaş dolayısıyla mt-07'ye çevirdim. Fazer'ı özlüyorum ancak hem km hem yaş dolayısıyla kafam fazla rahat olmamaya başlamıştı.
1 yıllık süre zarfı içerisinde r25 beklentilerinizi karşılaşamasa da işinizi görür diye tahmin ediyorum.

A noktasından B noktasına ulaşmak içinse tabiki olur.
A noktasından B noktasına giderken keyifte alıyım dersen olmaz.Çünkü daha fazla beygirin tadına baktın 😀

wol

Benimde fazer ım var bende düşünüyorum 2006 model 70 bindeki makinayı verip sıkıntısız başını ağrıtmayacak 2015 model sıfır bir r25 neden alınmasın ? 190 lara çıka bir motorsiklet model yeni gösteriş var.At eşek meselesi değil arkadaşın dediği gibi modelli makinaya binmek ayrı bir zevktir.R25 küçümsenecek bir makina değil benim gözümde.ALmalısın bence

1100xx kullanıyorum ve bir de cbr 250 var kullandığım.sırf garajdan çıkarmak zor geldiği için kullanıyorum 250yi.

şehir içinde çok pratik falan değil büyük motora göre ki r25in fz 6 kadar kıvrak olacağınıda sanmıyorum.cbr 250 fzs600 kadar kıvrak değil.çünkü gitmek istediğin noktaya fırlayacak bir gücü ne o noktada seni dengeleyecek kalitede bir fren veya süspansiyonu yok.

yakıt hariş ş.içi hiçbir şekilde fz6 gibi bir motora üstünlüğü yok.şuan ki motorun masraf istemiyorsa veya bir problemi yoksa bin derim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar