fulyadan selamlar

ooo süper esentepe, fulya, şişli, gayrettepe pekçok arkadaş var, geceleri motorla gezmek isteyen olursa ayarlayabiliriz, hatta kullanıcı gruplarına konu da açılabilir, gündüz iş güç yoğunum, sizde öylesinizdir heralde, tek başına geceleri gezmek de zevkli olmuyor :) grup oluştursak diyorum

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
m.köyden her türlü varım,millet ufak ufak dökülsün bakalım,biz de gezecek adam arıyoz akşamları,iyi olur tanışmış oluruz hem

benim motor çağlayanda duruyor, gece motoru alınca oradan unkapanı, eminönü, sahilden bakırköy, oradan dönüşte sahilden sarıyer yapıyorum ama işte deli dana işi gibi oldu artık :)

hakkaten süper civarda baya bir motorcu arkadaş varmış, bende ilanları inclemeye devam, sezonda bol bol gezeriz artık ,

m.köyden her türlü varım,millet ufak ufak dökülsün bakalım,biz de gezecek adam arıyoz akşamları,iyi olur tanışmış oluruz hem

Sizin m.köy hangi sokak bu arada by_dengesiz ? Profilo civarı mı ?

hakkaten süper civarda baya bir motorcu arkadaş varmış, bende ilanları inclemeye devam, sezonda bol bol gezeriz artık ,

Sizin m.köy hangi sokak bu arada by_dengesiz ? Profilo civarı mı ?

yakın sayılır,aslı böreği bildin mi?hah o sokağın sonunda Lati Lokum sokak,ne soka k ama:cherry:

geç t olsa hoşgeldin dostum bende 4 leventteyim havalar ısınsın takılalım ya valla benim sv 650 yi tekrar görmem lazım :mrgreen: by_dengesiz de gelirse süper olur :queen:

geç t olsa hoşgeldin dostum bende 4 leventteyim havalar ısınsın takılalım ya valla benim sv 650 yi tekrar görmem lazım :mrgreen: by_dengesiz de gelirse süper olur :queen:

sen gel de ben gelirim ama sadece geceleri,yanlış anlamayın efenim gündüz çalışıyorum da o bakımdan,numaram var sende bi daha vereyim kimseden saklımız gizlimiz yok:))))0506 595 77 16 mıstık namı diğer by_dengesizz

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar