Bunu olduğu gibimi giyiyoruz
Bunu giydikten sonra mont giymiyormuyuz her tarafı sarıyormu bu alet
Montsuz rüzgarı yiyerek gitmek var bide :queen:
e bay dan 20 25 güne mi geliyor? Baya çokmuşburdurlu bende senin gibi bişe arıyordum
bütün siteleri gezdim fiyatlar çok uçuk sonra ebay ve aliexpresse baktım ebaydan 36 dolardı ben aldığımda bedava kargolu...
ve aynı body armor feyizoğlunda
http://www.feyizoglu.com/Kross-Giysi_47221.html#0 215 lira ve arada hiç bir fark yok benim aldğımla.
eğer 20 25 gün beklerim sıkıntı olmaz dersen ebaydan al...
beden ben xxxl aldım 1 tık küçük oldu sanırım bende sorun var ama göbekten 3 5 versem tam olacak![]()
şimdi senin için atlet üstüne giyip deri montunda içine giydim...trafikte bi sorun olsa kendimle dövüşmek istemezdim öyle bi görüntü oldu
şimdi gelelim korumalara
bunlar cross dağ bayırda anlık düşmeler darbeler için üretilmiş öyle asfaltta sürüklenirsen hiç koruma falan hikaye çünkü korumaları file tutuyor.
ama montun içine giyersen sana karada ölüm yok![]()
e bay dan alınca daha geç ve takip edemezmiyim yani kötüymüş bu ama bir tanıdığım alışverş yapmıştı kamera aldı ebay dan köye kadar geldi bilemiyorum birde eve gelince kardo parası isterlerse? aliexpress nasıl bir şey dahamı iyi?ebayda araştırırsan beden tabloları var ilanlarda kolunun cmsi gövde falan ona göre alırsan bi sorun olmaz herhalde çünkü sen normal insan boyutlarındasın![]()
ben 187ye 100 kgyim 3xl aldım omuzlar sırt falan tam oluyorda göbek olunca beldeki cırtlar biraz zorlanıyor![]()
benim montta xxl body armorun üstüne çok güzel oldu bende ilk defa giydim montun içine![]()
çinden veya hong kong tan geldiği için 20 25 hatta 35 güne kadar çıkıyor
benim aldığım aliexpresste 45 dolardı ebayda 36 ya bulunca aldım ebayın kötü yanı takipsiz kargo yolluyorlar satıcılar aliexpresste zorunlu takip kodu yollamak ben genelde aliexpress kullanıyorum kargonun nerde olduğunu görünce içim rahat ediyor![]()
bu korumayı sadece cross'cular mı kullanabiliyor yani. şehir içinde dolayısıyla asfaltta kullanamıyoruz sanırım. kötü oldu, güzel bi'şeye benziyordu.
yok geç gelme konu hepsinde var benim kimi kargom 1 haftada 14 günde en geç gelende 45 günde geldiorada yazıyor omuz genişliği boy kilo ona göre beden belirtmişler bana uygun olanı alacağım
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:39 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:28 ----------
e bay dan alınca daha geç ve takip edemezmiyim yani kötüymüş bu ama bir tanıdığım alışverş yapmıştı kamera aldı ebay dan köye kadar geldi bilemiyorum birde eve gelince kardo parası isterlerse? aliexpress nasıl bir şey dahamı iyi?
Aynı şeyi ben de sorayım. Bu body armor ları asfalt kullanımı için alamıyor muyuz? Benim bulduğum Spidi olan tour&race diyordu mesela.
Walla çok karasız kaldım, asfalt ve racing motor için korumalı mont mu yoksa body armor mı