ben tam kapalı kask kullanıyorum ve daha güvenli olduğuna inanıyorum.. sonuçta ne kadar az oynar ek o kadar güvenlik darbeye karşı... daha önce arkadaşımın çeneden açılır kaskını kullanıyordum.. şu an tam kapalı kaskla gayet konforluyum.. gözlük kullanmama rağmen...
kaska harcıyacağın paraya kıyma, sonuçta paha biçilmez olan kendi kafanı koruyacaksın...
bildiğim fiyat/güvenlik performansı en yüksek kask KBC.. ben nolan x-lite kullanıyorum.. daha çok para bulabilsem shubert alırdım... motorumu 1300'e aldım.. kaskımı 600 YTL'ye..
kücük bir soru: en uzun kac saat kaskini taktin? 1; 2, 3 yada 12?
bende airoh sv 55 marka flip-up kask kullanıyorum zaten motorlarımız race olmadığı için güvenlik sorunu olmayacağını düşünüyorum
ben zeus kullanıyorum çeneden açmalı ses yapıyor ama hızla işim yok gezmek amçlı olduğu için daha rahat oluyo
airoh matisse color rs serisi çıkmış turuncusuna bittim valla çok kıyak bişi hemde güneş vizörlü ..
dakar yarışından sonra TV lerde sıkça boy gösteren kemal merkit abimizin katıldığı programlarda kullandığı kaskı gösterdiğini hatırlar mısınız? geçirdiği kazadan sonra kaskta göçük olmuştu ve ne kadar ciddi bir darbe aldığından bahsediyordu. düşündümde bizim kaskların dışı plastik ve böyle bir darbede göçük yerine çatlak olurdu, acaba dışı metal olan kasktamı var böyle yarışlar için? belkide cross kaskları böyledir, bilgisi olan varsa paylaşırsa sevineceğim![]()
dakar yarışından sonra TV lerde sıkça boy gösteren kemal merkit abimizin katıldığı programlarda kullandığı kaskı gösterdiğini hatırlar mısınız? geçirdiği kazadan sonra kaskta göçük olmuştu ve ne kadar ciddi bir darbe aldığından bahsediyordu. düşündümde bizim kaskların dışı plastik ve böyle bir darbede göçük yerine çatlak olurdu, acaba dışı metal olan kasktamı var böyle yarışlar için? belkide cross kaskları böyledir, bilgisi olan varsa paylaşırsa sevineceğim![]()