Fuarın en uygun modeli

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Merhaba arkadaşlar,
Fuarda gezenler görenler ve motorların fuar öncesi fiyatları hakkında fikri olanlar; fuarda gözünüze çarpan en uygun motor hangisidir acaba. Fiyat/performans(kalite-görünüm yada damping vs) açısından. Benim için naked 250 yada 500 soruyorum ama faydası olması açısından diğer model ve CC arayan arkadaşlar içinde yorumlarınızı buraya yazın tabii.
Şimdiden teşekkürler, herkese iyi eğlenceler.

Motosikleti
Forza250-cygnusL
250 naked bir tek hyo da var.... o da 7.900 civarı...
500 de ise CBF500 var..O da 13.500 ytl... Ama bunlarda indirimin olacağını sanmam....

Diğer fuar yazılarına da yazabilirdin ayrı başlık açmak yerine..

Genel olrak fuardaki en uygun fiyatlar yamaha ya ait gerçekten hatırı sayılır indirimlerde bulunmuşlar.

Aklımda kalanları yazayım

Ybr250 8.250
xt660r 12.000

diğer modellerde oldukca uygun

Onun dışındaki markalarda değişiklik yok

Yine en uygun stkanuni modelleri vardı

aradn ötv ve kdv yi çıkartsak kelepir olacak demekki.....:pr:

Genel olrak fuardaki en uygun fiyatlar yamaha ya ait gerçekten hatırı sayılır indirimlerde bulunmuşlar.

Aklımda kalanları yazayım

Ybr250 8.250
xt660r 12.000

diğer modellerde oldukca uygun

Onun dışındaki markalarda değişiklik yok

Yine en uygun stkanuni modelleri vardı

evet aynen katılıyorum rb 250nin fiyatı uyguna çekilmiş.:cat: Param olsada xt660r alsak 12milyara çok iyi bir motor.Tek silindirmiydi bu motor :silent:eek:nun dışında güzel :)

yamaha mt 03 ... 12 küsürdü 16.999 dan inmiş..param olsa alırdım seviyorum tipini...

superrider bende aynı şekilde düşünüyorum, acaba bireysel krediyemi girsem diyorum.
Yada fiyatta bi yanlışlıkmı var acaba gerçekten inanılacak gibi değil.

Bu gün tekrar fuara gittim ve hiç adetim olmamasına karşın birkaç motora binmek istedim bunlardan ilki xt660r dı ve boyum 1.80 olmasına karşın ayaklarım yere sadece değebildi basamadım ama yüksekte olmak gerçekten çok hoş bir duygu birde trafikte bunu düşünün .... yok yok düşünmeyin :)

79oo gt25o bi 3oo daha vermek istersen ybr250 var istediğim bi motordur ama bi kaç sene sonra olabilir ancak:cherry:

PIERzig YBR250 8250 iken GT250'ye 7900 vermek ne kadar mantıklı acaba?
GT250'yi çok beğeniyorum ama bu karşılaştırmaya göre 7000'in altında olmalıydı diye düşünüyorum.

Bana bakma zaten,bana kalırsa 5ooo üstü vermek bile mantıksızlık:)
gt nin 2. elleri var 5 civarı onlar bana göre daha mantıklı geliyo mesala ama ben yinede yamahayı alırdım:cat:

slm arkadaşlar ben aranıza bugün katıldım da onun için bu siteyi kullanmayı pek bilmiyorum bu yüzden bana bir konuyu nasıl açacağımı ve nasıl bütün üyelere göndereceğim hakkında bilgi vermenizi istiyorum şididen hepinize teşekkürler bu arada konunuzu böldüğüm için de özür dilerim

Hoşgeldin Dragon67, şu yolu izleyebilirsin, ben öyle yapıyorum;
En üstte MT logosunun yanında Forum yazan başlığa tıklıyorsun
Açmak isterdiğin konunun alt forum başlığına tıklıyorsun(Moto Sohbet, Tanışma gibi)
Üst tarafta karşına Yeni Konu Aç butonu çıkıyor.
Oradan açabilirsin.

Tabii öncelikle forumu biraz karıştırıp konu açma ve forum kurallarını okuyorsun :)

Son düzenleme:
Süper Moderatör (BBRR)
naked sınıfında en iyi indirimi Yamaha yapmış MT3 normal fiyatı 17000 ytl den 12950 ye inmiş .. tek silindirli ve enjeksiyonlu bu alet bu fiyata dikkate almaya değer hale gelmiş. XT660 X ve R da fiyat olarak çok cazip .. Yamaha fuar fiyatlarını ciddi anlamda çekmiş ybr 250 de 1500 ytl gibi geri çekilmiş fiyatı ile bu sınıfta düşünülebilir hale gelmiş.

slm arkadaşlar ben aranıza bugün katıldım da onun için bu siteyi kullanmayı pek bilmiyorum bu yüzden bana bir konuyu nasıl açacağımı ve nasıl bütün üyelere göndereceğim hakkında bilgi vermenizi istiyorum şididen hepinize teşekkürler bu arada konunuzu böldüğüm için de özür dilerim

Dragon67 kardeş hoşgelmişsin sefa getirmişsin :cat:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
yamaha tükürdüğünü yalamaya mı başladı? neden şaşırmadım?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar