Fuarı mı beklemeli? Yoksa simdi almali mi?

Herkeze selam. Kislik eldivene ihtiyacım var, fuarimi beklemeli yoksa kocaelide yim almalimi? Kocaelinde nereye gitmeliyim?

Eldiven bedenini biliyor isen direk internetten al. Fuarda adam gibi bir indirim görmedim daha.

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
Eldiven ele tam oturmalı. Bu yüzden internetten almaya pek sıcak bakmıyorum. Haa, daha önceden kullandığın ya da bir arkadaşından falan eline giyip denediğin aynı marka/model alacaksındır, bedenini zaten biliyorsundur, o zaman almak mantıklı olabilir.

Fuarda doğru düzgün indirim ben de hiç görmedim. Motoru ilk aldığımda henüz ehliyetim de yokken nasıl olsa motor 5-6 ay ehliyet alana kadar yatacak, ekipman almak için fuarı bekleyeyim deyip fuara gitmiştim, orada o kalabalıkta harala gürele içinde içime sinecek şekilde deneyemediğim için hiç bir şey almadım fuardan, ertesi gün Hasanpaşa tarafındaki motor ekipmanı mağazalarını dolaşıp almıştım bütün ekipmanlarımı.

Fuarda fiyatlar artmış olabilir, nitekim kur yükseliyor yeni yıl zam falan pek karlı olmaz gibi.

Ben fuarda pazarlık yaparak tech90 kot ve rockwell bot almıştım zamanında piyasanın 150 lira altına falan ama çok sıkı pazarlık yaptım. Çok kişi gidip toplu alım yaparak pazarlık elinizi kuvvetlendirebilirsiniz :D

Beklemeye değer ne bir fuar nede indirim olacak , internetden riske girme atla gel Kadıköy Hasanpaşa fuar gibi 30 tane motosiklet giyim aksesuar hepsi bir arada , beğendiğini dene internetdeki fiyatları da biliyorsun pazarlık et al ;)

Son düzenleme:
Motosikleti
NC 750 xdct Norden 901
Fuardan hemen önce mağazalar ciddi indirimler yapıyor. Takip etmenizi öneririm

Saolsun abd bir hamle yaptı, gene bizim paramız değer kaybetti. Beklemenin keseye bir faydasını göremediğimi tekrar belirtmek istiyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar