benim elimde kesin kanıtlar var... elinizde kanıt olmadan raf ömrü diye bi şeyi iddaa ediyosunuz ben 5 senelik kaskı yeni kaska tercih ederim dememişiim konuyu önce anlayalım sorada konuşalım ben diyorumki kutusunun içinde duran kaskın bir raf ömrü yoktur
shoei de bunu demiş zaten aynı şeyleri yazmaktan bıktım
boy hala fikrine destek olacak bir kaynak bulmaktan aciz hatta proda aynı eğer dersenizki ben 350€ yani 567 ytl verip 2006 model alırım 450 ytl verip 2000 model alacağıma buna kimsenin diyecek bişisi olamaz ama raf ömrü gibi bir safsata yok .....yukarda size bunu kanıtlayan çok farklı kaynaklardan yazılar gösterdim ... ama hala cevap yok
gelen cevaplar şöle benim motorum seninkini döver ben senden eskiyim .....malesef ismi belli bir firmanın evet kasklarda bir raf ömrü vardır kutusunda dahi olsa 5 sene içinde satılamayan kaskı almayın gibi bir yazı yok... sırf laf
BBRR Moderatörlük tam olarak bu mu???
Yani bildiğimiz yada bilmediğimiz konularda hırs yapıp...
moderatörlük bildiğin konuda diğerlerini aydınlatmak bilmediğin konu hakkında araştırma yapmaktır...bu kask raf ömrü konusu benim
bilmediğim bir konuydu ama
arai shoei ve motomax firmalarına mail attık aslında daha çok mail attık ilk ağızdan cevap alalım diye ama sadece bu firmalar yanıtladılar... hepsi aynı fikirde birleşiyor kullanımdan itibaren 5-7 yıl içinde kaskın deişmesi gerektiğini sölüyolar.... Araştırma yapmasaydık evet kaskların bir raf ömrü vardır kervanına katılacaklardan biriydik sizde aynı araştırmayı yapın bakın sonuç ne olacak eğer aksi bir kanıt bulursanız burdan yanıtlayın cidden baktımda
boy a fazla yüklenmişim ama oda bilmeden yazmış vede ısrar etmiş ve halada ediyo elinde en ufak kanıt olmamasına ve aksi kanıtlşara rağmen benim amacım
boy la bilgi tecrübe yarışı yapmak değil.. Yanlış bilgileri düzeltmek işte arkadaşlar aksi ispat edilene kadar doğrusu budur demek.....