SHELF LIFE
To comply with European Standards, all helmets are marked with the quarter or month and year of manufacture. If helmets are stored in boxes in which they were supplied and do not experience environmental extremes, the shelf life of a helmet is not limited. However, it is not recommended that a helmet should be in use 5 years after date of manufacture.
alın ya okuyun kırmızı yaptım raf ömrü yoktur kısmını
Bu dediğinden sonra seninle hiçbir şey tartışmam
zaten sen benle tartışamazsın tecrüben engel olur buna.. bideson örnekte olduğu gibi teknik bilgin
bu daha öncede dikaktimi çekti o bindiğin motordan dolayı hep insanları küçümser bi tavrın var yazık sıklıkla motorunun markasını insanlara hatırlatır oldun komplexlerin olmalı senin bundan önceki motorum KTM 450 idi senin 1000 kadar pahalıydı yani ama bişi deiştirmez ki, ne olacak
ha şunuda diyeyim ben sport binmem sevmem .. hiç binmedim değil çok defa uzun yolda yaptım ama endurocuyum ben
bu arada arkadaşlar burda raf ömrü var diye idda edenlerin bi dayanağı yok eğer ortada bi yanlış bilgilendirme varsa bu ben değilim var diyenler
alın buda shoei den
kırmızı ile çevrili yerde kullanımdan itibaren 5 yılda bir değişirseniz iyi olur diyo bir raf ömrü yok yazıda
alın motomax ın ilk cevabından sonra araştırma yaptığı ve tekrar cevap yazdığı başlık
Değerli Müşterimiz,
Firmamıza ve ürünlerimize gösterdiğiniz ilgiye teşekkür ederiz.
Bir kaskın raf ömrü veya son kullanma tarihi olduğuna dair bir bilgi bizim elimizde bulunmamaktadır. Bu sebeple, kaskınızı darbe almadığı vaye herhangi bir prolem oluşmadığı sürece kullanabileceğinizi düşünüyoruz.
Saygılarımızla,
MOTOMAX MOTORLU ARAÇLAR
SAN. VE TİC.A.Ş.
Biz ısrarla araştırın deyince firma araştırıp bir mail daha attı
Değerli Müşterimiz,
Firmamıza ve ürünlerimize gösterdiğiniz ilgiye tekrar teşekkür ederiz.
Sormuş olduğunuz soru üzerine yeniden yaptığımız araştırma sonucunda bir kaskın raf ömrü diye bir kavram olmadığı teyit edilmiştir. Ancak, üreticilerin tavsiyesi kaskların güvenilirlik açısından 5-10 yıl gibi sürelerde yenilenmesi gerektiği yönündedir. Bu süre kaskın üretici firmasına göre değişeceğinden her marka kask için ayrı ayrı bilgi alınmalıdır.
Saygılarımızla,
MOTOMAX MOTORLU ARAÇLAR
SAN. VE TİC.A.Ş.
www.motomax.com.tr
bu kadar belgeden sonra neyin iddaasındasın sen kardeşim al işte çarşaf çarşaf kapak olur sana .... shoei firma olarak demiş ki kaskı
kullanımdan itibaren 5 yılda deiştirmenizi tavsiye ederim uymanız gerekenler şunlar demiş adam elde belge yok hala iddaa ediyo ya üreten firma bunu demiş bu son nokta...
2move yeni modeli 350€ yani 567 ytl adam bu modeli 450 ye vermiş bi kazıklama yok ortada raf ömrü diye bi saçmalıkta yok ama sen dersenki benim içim rahat değil git değiş yoksa safsataya gerek yok azı olan kuşuyo ama belge bulan yok malesef işte herşey yukarda