Fuardan gel çeza öde

Geçmiş olsun.

"Bu arada koca koca jiplerini kaldırıma çekenlere, Cevahirin önündeki durak olmaksızın sıralanan taksilere, kafasına estiği gibi her şeritte yolcu alıp indiren minibüs, halk otobüsü ve artık maalesef İETT (akbilden 10 kuruş kar edecekler diye) otobüslerine neden sana gösterdikleri özeni göstermemişler.?"

Bu soruma, aramızda varsa bir trafik polisi yada onlar adına cevaplayabilecek birileri var mı?

Gecmis olsun abi...Gercekten ceza yazilmasi gereken kisilere yazmazlar kaldirima park ettin diye ceza yazarlar.. onunde 4 damanaca tasiyan kafasinda kask cebinde ehliyet olmayan coluk cocuklara ceza kesmezler bunlar...ne hikmetse

bizde kaldırımda çok yedik... üstelik sizin gibi haberimizde olmuyor.. hep satarken ortaya çıktı

Geçmiş olsun:rendeer:
Aslında bu gibi durumlarda Polisler takdir kanaati kullabilirler ancak motosikleti yaya hareketini engelleyici bir şekilde kaldırıma bıraktıysan, yapacak bir şey yok...ceza kesmeleri mümkün ve yadırganmamalı:wiinkk:

o 62 lira cezayı verdim üstünede bi soguk rakı içtim tam oldu
yine bıraktım aynı yere işiniz yoksa gidin bakın hadi :bounce:

bifark var bu sefer yanında onuda burda yazmıyım :bounce:

abim öncelikle geçmiş olsun diim
polis ne yapsın gördü tabi kaldırımın üstünde duran yeşil elbiseli fıstığı dur bi yerleştiriim şu fıstığa dedi yerleştirdi cezayı şaka bi yana allah kimsenin başına vermesin :rendeer:

polis ne yapsın gördü tabi kaldırımın üstünde duran yeşil elbiseli fıstığı dur bi yerleştiriim şu fıstığa dedi yerleştirdi cezayı şaka bi yana allah kimsenin başına vermesin :rendeer:

fıstık ayrı sahibide ayrı batıyor zaten kadirim :mrgreen:

Oyle bir anlatmıssınki ;

Kadir inanır ile mujde ar ın bir filminde bir yaz gunu piknik esnasında ahali uyurken bir mac anlatılıyor ve hasanın gol atma anı saniye saniye anlatıldıgı sahne aklıma geldi bir an :queen:

evet hasan kaleye hızlı adımlarla kosuyor..
hasan hasan sol carprazdan kaleyi goruyor...
kaleci ile karsı karsıya..
evet hasan hadi hasan gol olsun.

seklinde giden ve sonuna kalecinin buyuk keyifle rahatladıgı bir mac olmustu :queen::queen::queen:

Oyle bir anlatmıssınki ;

Kadir inanır ile mujde ar ın bir filminde bir yaz gunu piknik esnasında ahali uyurken bir mac anlatılıyor ve hasanın gol atma anı saniye saniye anlatıldıgı sahne aklıma geldi bir an :queen:

evet hasan kaleye hızlı adımlarla kosuyor..
hasan hasan sol carprazdan kaleyi goruyor...
kaleci ile karsı karsıya..
evet hasan hadi hasan gol olsun.

seklinde giden ve sonuna kalecinin buyuk keyifle rahatladıgı bir mac olmustu :queen::queen::queen:

:queen::queen: ben burda hasan oluyorum dimi:mrgreen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar