Fuarda TV muhabirine ayar veren kız

Bu fuarda zannedersem ahaber muhabirine stanttaki bir kız sağlam ayar verdi... Bilmiyorum izlediniz mi? Hiçbir konudan haberi olmayanı haber yapmak için fuara gönderirsen ayarı alıp döner....

Motosikleti
Ns200 15"
Yorumlara çok az göz attım ve çok hak vereceğim yorum "A Haber izleyenlerin kadına değil de muhabire inandığına yemin edebilirim ama kanıtlayamam".

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Şu "...yemin edebilirim ama kanıtlayamam" kalıbını kim bulmuş ve yaygınlaştırmışsa Allahından bulsun. Bu kadar itici bir söz öbeği olamaz.

hakan yavaş'daki hakan ya da serdar yapma'daki serdar adlı başrol oyuncularından biri olabilir bu kız...

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Kamu SuTopu

Son düzenleme:

F54

vakti zamanında honda stant'ın da bulunan bi ablayı da 2 3 soru ile ben madara etmiştim fakat eskide kaldı
bu kız da fena bozmuş skiperi :)

Motosikleti
D400
sonra kız twit atmıs

"kurguydu eglenelım dıye yapıldı ama cıddıye alındı" diye.

artık kıza ne kadar baskı yaptılar ise.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Kurgu olmasını gectim, acaba kaç kez prova yaptılar öncesinde bu absurd komedi icin..

sonra kız twit atmıs

"kurguydu eglenelım dıye yapıldı ama cıddıye alındı" diye.

artık kıza ne kadar baskı yaptılar ise.

Canlı yayın olsaydı dediğiniz doğru olurdu ama kayıttan olduğu için kurgu olduğu belli. Adamların o kadar umurunda değil ki haber yapmak işi iyice t.şşağa vurmuşlar.

---------- Mesajlar birleştirildi - 11:29 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:27 ----------

vakti zamanında honda stant'ın da bulunan bi ablayı da 2 3 soru ile ben madara etmiştim fakat eskide kaldı
bu kız da fena bozmuş skiperi :)

Hocam yanlız o kızların görevi teknik bilgi vermek değil. Motorun başında seks objesi olarak durup motoru olduğundan iyi göstermek.

Motosikleti
2022 Suzuki V Strom 650 (DL650)
Ben ilk seyrettiğimde eğlencelik kurgu dedim; sahnenin hiçbir şeyi doğal durmuyor, fuardan canlı yayın da yapmamışlardır, bant çekimini de bu haliyle neden yayınlasınlar. Oltaya gelmeyin arkadaşlar, trolleniyorsunuz...

Motosikleti
Suzuki Burgman UH200
Ben ilk seyrettiğimde eğlencelik kurgu dedim; sahnenin hiçbir şeyi doğal durmuyor, fuardan canlı yayın da yapmamışlardır, bant çekimini de bu haliyle neden yayınlasınlar. Oltaya gelmeyin arkadaşlar, trolleniyorsunuz...

Trollemek için verilen bunca emeğe yazıktır. Haydi trollenelim.

Yakışır A Haber muhabirine.

Forumdaki trollerden bir kaç veciz söz bekleriz.

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
Trol mü kurgu mu yoksa sahiden salaklık mı bilemem ama o motosiklet markasından hepimizin haberi oldu, güzel viral reklam oldu yani.

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Şu Sabah, Atv, A Haber herşeyleri kurgu, herşeyleri kolpa.

Bunların haber başlıkları, içerikleri aynı. Haber programlarını da ortak yapsalar da kaynak israfı olmasa bari.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar