Fuarda Motosikletlerimizin güvenliği?

Bu konuda pek kararsız kaldım. Bir çok arkadaşım fuara motosikletinizle gitmeyin otoparkta aksesuar olarak takılan herşeyi (aynalar dahil) çalındığı söyleniyor. Çok dikkat çeken elcik korumalarım ve aynalarımı çaldırmak istemem sizler ne düşünüyorsunuz hırsızlık yaygın bir şey mi?

Binanın giriş kapısının yakınlarına park ederseniz, hiç birşey olmaz. fuar binasının önü açılış saatinden kapanış saatine kadar kalabalık oluyor, girişe yakın motorlara kimsenin elleyebileceğini düşünmüyorum. Ben her sene motorla gidiyorum şimdiye kadar hiçbirşey olmadı.

geçen sene motosikletle gittim bir şey olmadı. Zaten olacağını sanmam olamaz, çünkü alarm var dokunsan çalıyo :wiinkk:

2 sene önce fuarda cbf 150 anahtarı bulmuştum,
anahtarı 3 cbf 150 de deneyip uyan kontak motosikleti bulduktan sonra saklı olan yerdeki eldiven içine koyup ön camına not bırakmıştım,

otopark ücretsiz,
motorların güvenligini ise siz karşılayınız,
zincir ile bağlayın üzerinde kask lediven vs vs bırakmayınız.

çok kalabalık olacağı için tehlikeli olur diye düşünüyorum.en güzeli toplu taşıma araçlarıyla gitmek tabi ama kendi motosikletimizle gitmekte başka bir keyif tabi:)

Kaldı ki meteoroloji o gün ve öncesi/sonrası için sağanak yağmur uyarısı veriyor..
Ben motosikletle gitmekten vazgeçtim açıkçası..Hem eğer ürün satın alacaksanız sıkıntı olur motorla gidip gelmek..Hiç bir şey olmazsa broşür/eşantiyon alacağız onları taşımak bile olur..

Fuar alanına toplu taşıma alternatifleri mevcut zaten..Metrobüsü bi kullanalım bakalım nedir ne değildir? :)

geçensene arkadaşım motorun üzerinde anahtarını unutmuştu.güvenlk anonons yaptı gittik anahtarı aldık bi problem olmadı.tabi kısmet birazda.

hep sallamalar her sene giderim bişey olmadı ama yinede rahat değilsen motosikletle gelmessin olur biter ama bide ordaki motosikletleri görünce yaaa neden motosikletimle gelmedim diye söylenir durursun.
karar senin biliyosun kaderde varsa bişey sonuç kaçınılmaz ama fuarda ama başka bi yerde allah göstermesin tabii.:cat:

Motosikleti
Honda Forza 250 (2026)
Geçen sene de aynı geyik dönüyordu. Güvenliği olan otoparkı var, güvenlikçi sürekli volta atıyor. Motorunuzun başına gelecek olan kötü şey sadece fuar alanında değil evinizin önünde de gelebilir, kaldı ki fuar otoparkına parkedilmiş motor caddeye parkedilmiş motordan daha güvendedir. Hava müsait ise yine motorla gideceğim. Motor fuarına motorla gidilir.

Aynen katılıyorum resmen geyik meselesi bu ya başka bişey değil.Bende bu zamana kadar boyle bir olay duymadım orası bence son derece güvenli.Emin olun evinizin önü daha güvensiz.

aksesuar çalınmasını duymadımda,
kontak yuvalarına JAPON YAPIŞTIRICISI sıkıldığını duymuştum,
ve çoğunluk race motorların başına biliyorum,
2 sefer araca yüklenilirken gördüm,
sahibi ağzına geleni sayıyordu fakat iş işten geçtikten sonra nafile...

ben 2006 yılından berı sureklı motorumla gıdıyorum ve yıne oyle olacak...

race mi dedin Kontak mı dedın Japon Mu dedin :)

Arkadaşlar Bana O gün motorunu emanet verecek biri var mı :)

150 cc - 250 cc aralıgında bir scooter arıyorum :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Anıl bizim motoyol tayfasından Capanord da Tombo da motorla değil arabayla gelme kararı aldı ben de düşünüyorum hani acaba arabayla mı gelsem diye :)

Ben en güvenli en ve keyifli yolu tercih edeceğim gibi gözüküyor. Fuara motorla geleceğim. Ama arkadaşın motorunun arkasında:)

Bu aralar ciddi ciddi ardçı (pillion aslında) olmanın, pilot olmaktan daha keyifli olduğunu düşünmeye başladım...:)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Ben en güvenli en ve keyifli yolu tercih edeceğim gibi gözüküyor. Fuara motorla geleceğim. Ama arkadaşın motorunun arkasında:)

Bu aralar ciddi ciddi ardçı (pillion aslında) olmanın, pilot olmaktan daha keyifli olduğunu düşünmeye başladım...:)

Motosiklet kullanmaya başladığımdan beri artçı olmaya tırsıyorum :)
[konu dışı] servise verdinmi motoru?[/konu dışı]

ben bodrumdan otobüsle gelicem.esenlerde inicem.ordan avcılar otobüsüne mi binicem yoksa yeşilköye direk otobüs var mı ?nasıl gidicem :D ?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar