Fuarda misafirim olun :)

motosiklet fuarında standa görevliyim. reklam olmasın diye firma ismi vermiyim ama 11. salonda k-17 nolu standtayım. ürün falan satmıyoruz hizmet veriyoruz onuda söyliyim konu kapatılmasın reklam diye :D isim furkan. fuara gelicek arkadaşlarla tanışıp birlikte bi çay içmek isterim :) bu arada cuma günü yani yarın yokum ama haftasonu beklerim motosiklet.net üyelerini :)

Son düzenleme:
deprogadias oncelıkle ıncelıgın ıcın tesekkur ederım. senden bı konuda yardım ısteyecegım. konu ıle ılgılı demın konu acdım. keske dırek buraya yazsaymısım .

Arkadaşlar merhaba.

Eurasia Moto Bike Expo 2014 fuarına gidenler veya konu hakkında bilgisi olanlar bana yarımdcı olabilirlerse memnun olurum.

Yamaha fzr motosikletimin tarihleri 2008 yılı lastiklere baksanız süper duruyor fakat lastik ( metzeller m5 )ömrünü yitirdiği için ne yazıkki yolda durmuyor . Eurasia Moto Bike Expo 2014 fuarında indirimli lastik satışı yapıyorlarmı ?

Cahilliğimi maruz görün daha önce sadece 1 kere fuara gittim ve lastik varmıydı yokmuydu indirimlimiydi indirimsizmiydi hiç hatırlamıyorum. Bu konuda bilen arkadaşlarım yardımcı olurlarsa çok minnettar olurum.

:bestmt:

kurumsal olarak anlaştığımız bi lastikçi var. yanıma uğradığın zaman konuyu hatırlatırsan yardımcı olurum seve seve :) komşu standların hepsiyle kanka oldum :p ekipmanda yardımcı olabilirim elimden geldiğince

uğraya bilirsem ben de uğrarım. Çanakkale 18 Mart motosiklet kulübü olarak fuardayız zaten.Gerçi ben pazara gelicem ama bakalım kısmet.

Moderatör
Sen çay ısmarlayacaksın biz de konuyu kapatacağız daha neler :)
11. Salon K-17 furkan çay ısmarlayacak olarak alıyorum notumu :)

AAA FANTAYI ELİNLEM YAPIYORSUNNN çok EntelHasan Bir durum :),
Bende uğayayım bakiiim nasıl lezzetlimi el yapımı fanta :queen::queen::queen:

İzmir İl Temsilcisi
Cumartesi bende oradayım tanışmak isteyen arkadaşlar rahatsız edebilirler :)

0555 714 37 57 ..

Erdem abi görüşmek üzere :mrgreen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar