ben bazen alkol aldıktan sonra da yola çıkarım. eğer araç kullanacaksam alkolü limitlediğimden emin olurum. örneğin %5 alkollü bir üründen toplam 50cc'den fazla tüketmem. he %5 bile olsa 50cc bile olsa içki alkoldür kardeşim derseniz konunun alkollü araç kullanmaya karşı değil, alkole karşı açıldığını düşünüp başlığı ona göre değiştirmek gerekir bence. ayrıca herkesin hür iradesidir. en azından bu başlığı açan arkadaşa basitçe belirteyim ki, eğer adam kullanacağı taşıtın gerektirdiğinden daha zayıf duruma düşecek kadar alkol aldıysa senin bu yaklaşımın onun alkol tüketmesine hiç bir engel koymaz. böyle bir insanı ancak sinirlendirebilirsin

. daha çok alkol tüketip bak gördün mü birşey olmuyor demesine sebep olabilirsin.
Tarih boyunca savaşçı bir toplum olarak gelmiş türk milletiyiz. forumlarda bile savaşıyoruz maşallah. Ama sorunları savaşarak çözmek için birisinin ölmesi gerekir

. ya gidip bir yerlerde birbirinizi öldürün. yada böyle sitemkar ve tartışmaya yönelik konular açmayın arkadaşım. birisine yaptığının yanlış olduğunu göstermenin en saçma yoludur bence " hey sen hata yapan. çık ortaya da o hatayı ben yaptım noolacak de de lafı sokuvereyim " gibi sözlerdir yaw... e hadi ben arada alkollü araç kullanıyorum. istediğin kadar hakareti bana et de bu topik de kapansın burda