Fuarda fiyatlar nasil??

merhaba arkadaslar,
cumartesi gunu ankara'dan motoshow fuarina gelmeyi planliyoruz. fuari gezmis olan arkadaslar kask, ceket, pantolon gibi giyim ve koruma urunlerinin fiyatlarinin nasil oldugunu yazabilirler mi?

ankara'dan kalkip gelmeye degecek mi acaba?

simdiden tesekkurler...

ben gitmedim ama değmez bence geldin 30 kağıt tanıdık yoksa otel parası 70 kağıt aralarda geldin gittin yedin içtin 70 de ordan döndün 30 toplam.
200 tl sen alcan 200lük kaskı 170 e bide mont alsan 400lük 350 ye
pantolon aldın filn yani bence kar etmezsin

istanbul ankara arası otel masrafını nereden çıkartıyorsun...

Haftasonu dahada fiyat düşürürler falan deniyo ama sağlam marka almayacaksan gelmeye değecek indirim görmedim.Dainese almak istersen güzel fiyat verdiler bana.Normal fiyatıyla aradaki fark tek mont için bile İstanbul'a gelmeye değer.

her fuar döneminin vazgeçilmez sorusu fuar ankaradan kalkıp gelmene değecek tabiki senede bir defa yapılıyo toplam iki fuarımız var zaten
fiyat konusunda garanti veremem kimsede veremez. .

ben geçen seneki fuardan bayaa bi uygun fiyata alış-veriş yapmıştım...

kask-mont-dizlik-bellik ve 3-5 tanede ufak tefek şeyler....

toplu alımlarda daha uygun fiyat çekiyolardı!!!

ayrıca; o zamanki EURO kurunu hatırlamıyorum ama,bir firma 1 euro= 1 YTL yapmıştı mesela....

bilgin olsun...

ben geçen seneki fuardan bayaa bi uygun fiyata alış-veriş yapmıştım...

kask-mont-dizlik-bellik ve 3-5 tanede ufak tefek şeyler....

toplu alımlarda daha uygun fiyat çekiyolardı!!!

ayrıca; o zamanki EURO kurunu hatırlamıyorum ama,bir firma 1 euro= 1 YTL yapmıştı mesela....

bilgin olsun...

Bayağı uygun olurmu yani Ayberk abi:cat:

1euro = 1tl yapan firma gördün mü ne olursa al. koy sahibinddene kuru 2tl den sat. hatta kredi çek.

fuara gttım 7.5 saat gezdim her standla gorstum kask, ceket, pantolon icin uygun fiyat veren yani normaldeki pıyasından ucuza satıs yapan tek bi yer vardı oda serisi kırık bi kac urunde.. bende alıcaktım umdugumu bulamadım.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ben gittim mont lar 170 den baslıyor kasklarda 90 dan motor fiyatları ise cok ucuzlamış gidipte almamak olmazdı die düşünüp bide almak lazım :D fuar giriş ücreti acılısında 20 tl idi.

arkadaşlar indirimli standı söylüyorum hiçbir menfaatim yoktur aksine sizin menfaatiniz için Yıldız Ticaret Ixon marka montların fiyatlarına bi göz atın önce birde orda bakın konuştum adamla biz piyasaya getiren firmayız dedi fransadan kendi anlaşmaları dışında gelmiyomuş sanırım bir çok bayiye biz satıyoruz dedi ve inanmassınız hemen hemen yarı fiyatına geldi birazda pazarlık sonucu iki mont aldım pazarlık miktarı ufak rakamlar ama zaten piyasanın altında fiyatlar. .:cat: (daha ucuz montlar var başka stantlarda ama marka kalite olarak kıyaslamanızı tavsiye ederim )

ulen şansa bak be almaktan değil sırf gezmek için gitmek lazım ama malesef istanbulda oturmuyorum. anadolunun ücra köşelerinde küçük bir ilde ( çok mu abarttım ???) kalıyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar