Fuara hazırlanma

Katılım
18 Kas 2014
Mesajlar
295
Merhaba arkadaşlar

Ben 22 yaşında genç bir motor tutkunuyum , eylül ayında ilk defa motor üstüne binmemle başlayan motor aşkımla beraber hergün 2-3 saat en az motosiklet forumlarında takılıyorum , sürekli okuyorum , izliyorum takip ediyorum kendimce bilgilerimi artırmaya çalışıyorum.

Bildiğiniz üzere şubat sonunda fuar var . Fuara gidip cahil cahil dolaşmak istemiyorum , hayatımda ilk defa fuara katılmıyorum ama ilk motosiklet fuarım olacak , hazırlanmam için neler önerirsiniz , gezip birçok şeyi anlayarak keyifli zaman geçirebilmem için neleri bilmem gerekir , neleri araştırayım.

Saygılar
 
Katılım
18 Nis 2013
Mesajlar
2,495
Hazırlanacak bir şey yok dostum.Tek dikkat etmen gereken her standı gezdiğinden emin olmak ve her markanın standını dikkatli incelemek.Bunu yaptığın zaman zaten gerekli hertürlü bilgiyi ve izlenimi ediniyorsun.
 
Katılım
25 Ara 2013
Mesajlar
184
Ben geçen sene gitmiştim ilk defa öğle saatlerinde gitmistim aman allahım,bi salondan dıgerıne gecmek 15 dk sürüyodu,bu sefer ya ilk günün sabahı gidicem yada 2. günün açıldığı ilk saatte gidicem.
 
Katılım
4 Kas 2010
Mesajlar
1,365
Aslında dikkat etmek gerek.. Ben 'ya fuar altı üstü gezicez işte' diye gittim.. Belli gün ve saatlerde etkinlikler varmış ben pulsarların gösterisini izleyebildim bir tek.. Prof biri daha önce gösteri yapmış kaçırmışım onu. AEA konuşma yaptı haberim olmadı.. Hudson deri de çok iyi indirimler varmış millet bitirdikten sonra öğrendim.. Çok sağlam pazarlıklar yapılmış shoei leri çok ucuza alanlar olmuş.. Bende gittim aa bu cbr500r şu s1000rr diye gezip durdum.. Bu sene sağlam araştırıp gideceğim..
 
Katılım
8 Haz 2006
Mesajlar
2,033
Para disinda hazirlancak bisey yok. Para hazirla :) Bak 3 ay once 20 milyara motor aldik hala fuar diye napiyoruz, para hazirliyoruz. En zenginden en fakire sistem ayni. Para yap, fuara hazir ol :)
 

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar

Üst