Fuara Geliyorum Mucize Oldu :P :)

Merhaba arkadaslar bugun benım ıcın suprızli bir gün oldu..Biliyorsunuz Fuara 4-5 gun gıbı bır sure kaldı dusunuyorum nasıl gıderım nasıl gıderım dıyee malum Düzce den otobüsle gidicem donucem yemekdı sehır ıcı ulasımdı vs bır mıktar para gerekıyor..Bır turlu kenara ayırıp ayarlayamadım dedım tühh bee gecen sene oldugu gıbı yıne dedım fuar yalan oldu :pale: Ondan sonra cekmecelerı karıstırıken Yılbası cekılsınden kazandıgım amortı biletim duruyordu 19 Ocak cekılıs tarıhlı aaaa dedım bunu unutmusum dedım bır bakayım Mıllı Pıyango sıtesını actım gırdım bırde ne goreyım :queen: 500 TL kazandınız demezmı :queen: Tabı bende bı cosku :queen: Cosku para degıl fuara gıdıyorum ooohh bee seklındeydı :queen: Valla Allahdan ümit kesılmez , gün olur devran döner falan bosuna dememıslerrr :queen: Cok sevındım paylasayım dedım :rendeer: Arkadaslar eklemeyı unutmusum bılet ceyrek ama olsun hıc yokdan ıyıdır :)

Son düzenleme:
sımdi o parayla fuara gelecegıne bi ton para ben olsam motor alıcaksın yatırım yaparım :p

hocam resimlerini ve yorumlarını bekliyoruz malum ben ve bazı arkadaşlar katılamıyor seneye inşallah

Talik kuşu zaten bizim bi kaskımıza çarpar bide kafamıza s...çar :queen: senin adına sevindim bende fuara çok gelmek istiyorum ama offf off çok uzak yaa :pale:

CBA

Ne güzel yaw bende çekmeceleri kurcalayım belki bendede çıkar bişiler :):)

çok sevindim kardeş kaç senedir bende öyle diyorum bitürlü kısmet olmuyo:(

benim birader de karabükte öğrenci fuara gidecem diye aldı 250tl şimdide fuara martta giderim vazgeçtim diyo martta fuar var mı
parayı da cebe indirdi tabi çaktırmadan

Keşke ben de kenarda köşede bi piyanango bileti bulsammm ...

Ama bendeki şanss gider ödenmemiş faturaları bulurdum heralde :pr: :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar