İFM'de fuar.İnip az birşey yürüyorsunuz 500 metre civarında.Zaten kalabalığı takip ediceksiniz![]()
Cevabınız için teşekkür ederim
İFM'de fuar.İnip az birşey yürüyorsunuz 500 metre civarında.Zaten kalabalığı takip ediceksiniz![]()
Abicim eşiniz nişanlınız sevgiliniz vs ile gidecekseniz "Bunlar da kadın mı, cık cık cık çok ayıp. Ne bu böle! Ahlaksız kapitalizm bir motor satmak için kadınları ve insanları ne hale sokuyor vs vs vs" diyerek mankenlere dik dik bakın, doya doya bakın, uzun uzun bakın. Alla Alla...
Her şeyi biz mi öğreticez ya!![]()
Hiç fuara gitmemiş gitmek isteyeni caydırmak isteyenin uydurduğu birşey olmalı.
Hangi devirde yaşıyoruz ?
Abicim eşiniz nişanlınız sevgiliniz vs ile gidecekseniz "Bunlar da kadın mı, cık cık cık çok ayıp. Ne bu böle! Ahlaksız kapitalizm bir motor satmak için kadınları ve insanları ne hale sokuyor vs vs vs" diyerek mankenlere dik dik bakın, doya doya bakın, uzun uzun bakın. Alla Alla...
Her şeyi biz mi öğreticez ya!![]()
Hehe kawasaki standında hiç manken yok rahat rahat bakarsınben sevgilimle gideceğim,
ilk endişem gözle taciz edilmekti. kalabalıktan korktum. sonra, orada olacak mini etekli mankenlerin olduğunu düşündüm. onlardan kimse bakmayacağını düşünüyorum.
ikinci endişem, orada mini etekli kızlar var. hele ki H2 nin stantında mutlaka olacak. bizimkisi beni oraya sokmazsa nolcak? birde oradan trip yemeyelim
üçüncü endişem, inşallah buraya yazdığımı okumaz![]()