Fuar Mankenleri

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Sabah sabah görülebilecek en güzel kareler,yapımda emeği geçen ,procan ve hobareytör takımına sonsuz sevgüllerr saygullarrr,haşmetlüümmmm:p bendede ne fotolar var ama paylaşmam hebiciği benimmm:queen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
aah ah antalyada fuar ne zaman olcak sabırla bekliyoz..

Motosikleti
ϸεџꬶεѻҭ ӽϸ ꜯꝏ ꬶҭ
Bunlar da benden olsun. Ama kız arkadaşım görürse şimdiden söyliyim, tek amacım motosikletleri çekmekti. Bunlar da üstünde oturdukları için mecburen karede çıkmak zorunda kaldılar. :cherry: Görür mörür şimdi, mankenlere kalk diyecek halim yok ya. :)

1001733ck9.jpg

1001737ea5.jpg

1001740vq1.jpg

1001776sk0.jpg

Veee işte bana göre Motoshow 2008'in en güzel kızı :rendeer: ;

1001777oe2.jpg

:queen:

Onu bunu bilmem de, "Yuki Motor" tüm yatırımı mankenlere yapmıştı :mrgreen:

ooo süpermiş bu topik :queen: devamını bekliyoruz fotoların haydi beyler gönderin:cherry:

Motosikleti
Dl650vstorm
çok cilveliydi bende dayanamadım çektim.

@ozzy73

Bu Hep Aynı Pozisyondaydı Demekki.. Aynı Acıdan benımde Cektigim Bir Resim VAr :queen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
işiniz hatunların bacaklarını seyretmek dimii

konunun yeri neden fotoğraflar değil.yani tamam bunların olmasını pek çok kişi istemiyor olabilir.ama fuar fotoğraflarına bu tip fotolar konmaması adına bu tip fotoğraf koymak isteyenlerin buraya daha kolay ulaşması gerekmez miydi?dikkat ediniz bu tip foto olsun demek istemiyorum.konunun amacı fuar fotoları başlığını temiz tutmak idiyse orası daha doğru bir bölüm olurdu.

Forumdan Uzaklaştırıldı
konunun yeri neden fotoğraflar değil.yani tamam bunların olmasını pek çok kişi istemiyor olabilir.ama fuar fotoğraflarına bu tip fotolar konmaması adına bu tip fotoğraf koymak isteyenlerin buraya daha kolay ulaşması gerekmez miydi?dikkat ediniz bu tip foto olsun demek istemiyorum.konunun amacı fuar fotoları başlığını temiz tutmak idiyse orası daha doğru bir bölüm olurdu.

Fotoğraflar bölümüne sadece motosiklet fotoları koyulur,dolayısıyla konunun konu dışında olması doğal,zaten söylediğiniz bölümde olsa konu ana sayfadan hiç düşmez,o daha rahatsız edici olur SAYGILAR

TT'nin hatunları 10 numaraydı..
Ama ben salaklık edip kız arkadaşımla gidince pek seyredemedim bu güzellikleri; keza bizimki sürekli cimciklerle yepyeni mor standlar açtı vucudumun muhtelif bölgelerinde.. =]

fotoğraf fena değil de hatunda iş yok :p

nasıl yok abi :queen: kız tam bana cilve yaparken çektim abi :cherry: olmadımı şimdi :salut: ama kızın güzelğine ama laf yok fıstık gibi kız walla :queen::queen: tam kızı ayartıyodum most(özğür gel gidelim dedi :p:p)

çıtır kıslarmış,keşke gidebilseydim hem motır alırdım hemde hatuna yardımcı :p

len abi :queen: o R6'yı koca Türkiye'ye meşhur ettiniz be. :queen: o motordan artık bissürü sipariş gelmiştir :queen: :queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar