Fuar Mankenleri

Eveeet, diğer başlıkta sürekli tartışılan bayan manken fotoğrafları için yeni bir başlık açtık. Bu sayede dileyen bakmaz ve laf etme ihtimali de kalkar ortadan.

Saçma sapan (anladınız siz onu) fotoğraflar yüklememeniz forumdaki kalıcılığınız açısından iyi olur :) Estetik olarak göze güzel gelen tüm mankenlerle ilgili fotoğrafları yükleyebilirsiniz.

Bu sitede başka ünlü bayanların da motosiklet üzerinde fotoğrafları yayınlandı, fuardaki mankenlerin de yayınlanmasında sakınca yok.

Hatta açılışı ben yapayım, daha önce fotoğraf çeken arkadaşlardan bir kare:

Salcano standından hoş bir bayan

p1090018dr8by8.jpg

Prometheus'un notu: "Bir şeyi yasaklayacağına, nasıl daha mantıklı olunur onu göster"

abi bu manken hiç hareket etmiyormu vitrinlerde duran mankenler gibi durmuş sanki getirip oturtmuşsun :p

bunlar Türk demi ? :queen: yabancıysa bakmıcam da :p bizim kızlarımızın neyleri eksik. :)

R3N

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ben diğer başlıktaki anlamsız geyikten devam etmek istiyorum :p

efendim bir gün üst benliğimiz ile ekol bir şekilde hanım kısmına cinsel açıdan değilde görsel açıdan bakarak sürekli karnıbahar pırasa yiyen erkek kısmısı oluruz belki :p :p :p :cherry:

üst ahlaka geçerek cinsel yönden bakmayan bir erkek nesli nası bişi olurdu ki acaba

Forumdan Uzaklaştırıldı
Son düzenleme:

R3N

Forumdan Uzaklaştırıldı
bu başlık ilgi çekmediğine göre fuar mankenlerinin değil "fuarın" fotolarına bakılıyor diyebilir miyiz :)

bide ben metehanı uzaylı gibi bişi zannediyodum yazdıklarından dolayı gayet normal bi insan çıktı :) ( samimiyetinize sıgınaraktan :cherry: )
sanırım cirkin çocık la da tanıstım ama emin değilim, güzeldi fuar yau

abi demekki herkes bakacagına bakmış baksana kimse foto yüklememiş :)
fuardaki motosikletlerden çok bu mankaenler konuşuldu bence motosikletler açısından pek de hoş olmadı o motosikletlerin dili olsada konuşsa
fuarda ne kadar yer aldılar belli değil :)

ama güzeldii beee :queen::queen:

bu manken harun iyi tanır foto cekmek için yanına gittiğinde öle bir bakmıştı ki üçümüzde kaçacak delik aradık:mrgreen:

Bu kız benı gozleriyle içime girdi kaçmasaydım valla elinde kalacaktım... O Hırcın Bakısları. Benım bi anda kendimi çıplak gibi hissetmeme sebep oldu...

İşte Bahsettigim olay.. Ben Kacıyorum Kızdan Kız Benim Arkamdan Hala Benı süzmeye devam ediyo...

22032008MotoShowstanbulCNR040Small.jpg

Son düzenleme:
Ulen, hatun fotoğrafı koyun dedik hiç fotoğraf gelmedi; koymayın diyorlar bir tomar fotoğraf yüklüyor millet. Nasıl bir milletiz anlamadım ki ben :mrgreen:

Aha procugum benden cok gozel bi fotogram... Memlekete hayırlı olsun...

22032008MotoShowstanbulCNR034Small.jpg

Soldakinin dudaklara dikkat... (Sanki Motoru Değil Onu alacaz gibi opücük yolluyo yaw :p)

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar