fuar giriş ücreti

ben izmirden kalkıp oraya gideceğim, bir başka arkadaşım türkiyenin bir ucundan gelecek ve MT bir bilet bulup bizi kapıdanmı sokamıyacak :queen: biz fatihin torunlarıyız 7 tepeyi aşar girişte gişeyi bulur paramızı öder gireriz :cat::wiinkk::bounce:

ben izmirden kalkıp oraya gideceğim, bir başka arkadaşım türkiyenin bir ucundan gelecek ve MT bir bilet bulup bizi kapıdanmı sokamıyacak :queen: biz fatihin torunlarıyız 7 tepeyi aşar girişte gişeyi bulur paramızı öder gireriz :cat::wiinkk::bounce:

istanbul da ki onca kardeşin sana para verdirirmi hiç, illaki bir davetiye bulunur sanada sayın abim, merak etme sen :)

yetkili honda ve kanuni bayileri bu davetiyeyi ücretsiz verirler sanırım...benim iki arkadaşım var..biri honda biri kanuni bayisi..bi sorayım bakalım davetiye veriyorlarsa fazlasını buradan ilan eder isteyene ya ulaştırır yada burada elden teslim ederim..
inşallah buluruz bişeyler.....

Honda bayilerinde olduğunu bilmiyodum. Yarın gidip sormak lazım yeni bakım yaptırdım zaten umarım beni tanıyıpta davetiye verirler.

Super Moderator
c.tesi günü bende fuarda olacağım
c.tesi günü bi yerde toplanıp toplucada gidebiliriz
bi düşünelim :wiinkk:
ist. dışından gelen kimseyi fuara sokamamazlık yapmadık daha dimi jesse:)

İzmir'den geliyorum bende...

Perşembe günü fuarı gezerim geriye kalan zamanda İstanbul'u...

ıslak hamburger,boğaz, yılda bir keyfmiz var yahu...

Pazar günü tabanvayla ordayım oğlumla beraber.Ama hala bilet yok.Anes verir mi ki acaba :)

Bende sefaköydeyim dibimde ama davetiye yok :) İlk defa gidecem zaten davetiyeye ihtiyacım var zaten lise son öğrencisiyiz.. 20 lira oraya versek akbile paramız kalmaz :)) Davetiye bulamassak mecbur bakacam bir çaresine sefaköye yakın davetiye veren bir firma var mı acaba ? Cennette ST Kanuniye sordum alışveriş yapana veriyoruz dediler :( Bendede zaten ordan 0 km motosiklet alacak hal yok durum yok henüz :) Sefaköy e en yakın davetiye verecek yer var mı acaba bildiğiniz ? :)

arkadaşlar mototalde söyledikleri kadarı ile kesinlikle satış olmayacakmış, bu haftasonu istanbuldaydım abimle, ona pantolon mont falan aldık, hatta kaskta alacaktım ama kalmamış ellerinde istediğim model (N43) kalmamıştı, orda sordum "fuara getirirmisiniz vs." diye, fuarda satış olmayacak dediler...

arkadaşlar mototalde söyledikleri kadarı ile kesinlikle satış olmayacakmış, bu haftasonu istanbuldaydım abimle, ona pantolon mont falan aldık, hatta kaskta alacaktım ama kalmamış ellerinde istediğim model (N43) kalmamıştı, orda sordum "fuara getirirmisiniz vs." diye, fuarda satış olmayacak dediler...

mototal fuara katılmayacağı için öyle söylemiş olabilir. satışsız fuar garip olur.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar