fuar giriş ücreti

selam arkadaşlar fuara gitmeyi çok istiyoruz ama bilet fiyatlarını bilmiyoruz yardımcı olurmusunuz teşekekür ederim
:cyclopsan

Oturduğun yere yakın honda motosiklet bayisi varsa uğrayıp alabilirsin ücretsiz veriyorlar.

tamam tşk ederim araştırmam lazım ben çekmeköyde oturuyorum .yaş sınırı varmı peki :(

Hondanın sana yakın Ümraniyede ki bayisine bakabilirsin yaş sınırı derken ?? Giriş davetiyen varsa sıkıntı olmaz.

ne bileyim ya arkadaşlar yaş sınırı var dedi benimde yaşim 43 o yüzde:(:)tşkler hiaxsisheytan kardeşim

bilet bulamasanız bile giriş kapısında 20-25 tl verip girebilirsiniz sonuçta insanlar gezsin diye görsün diye yapılan bi etkinlik :p yaş sınırı yok nefes alabilen her insan girebilir :)

tşkler çok mersi ben diyorum yaşma bakmayın siz görünüşe bakın diye ama anlayan yok illa kafa fağidına bakıyorlar:) tamam bilgiler için çok sağolun pazar günü inşallah orda olacağiz hava güzelse kawasaki ile geliriz inşalalh güzel olur hepinize kolay gelsin selam lar saygılar.
.

Bu sene hiçbir satış olmiycakmis diye konusuluyor. Bende dün daha önce stand acmış olan bir fitmayla konuştum. Her sene böle derler ama sanırım bu sene öle olması kuvvetli dedi. Bilgisi olan varmı?

Bu sene hiçbir satış olmiycakmis diye konusuluyor. Bende dün daha önce stand acmış olan bir fitmayla konuştum. Her sene böle derler ama sanırım bu sene öle olması kuvvetli dedi. Bilgisi olan varmı?

satış yasaklanacak mıymış?
saçma mıymış?
olmaz mıymış öyle şey?

:silent:

benim bilet ayarladılar sağolsun şimdi işleri ayarlamaya geldii orda olacam nasipse..

reis pazar çok kalaba olar , eşantiyon da kalmaz :)
cuma ve cumartesi kesin oradayım.
ama senin için pazar da gelmeye çalışacağım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar