Fuar dan Alışveriş

Herkeze merhabalar malumuzu özlemle beklediğimiz fuar erkene alınarak başladı umarım herkez aradığını bulur,

bunun dışında fuarda yapmak istedği kask kıyafet alış verişi var bunları fuardan almak avantajlı olurmu bizi indirimler bekliyormu bir bilene sormak isterim, fuarın son günü için ekstradan indirim olur beklemek faytdalımıdır.

bilenlerden bekliyoruz,

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Günaydın arkadasım
ben son gun ındırım olacagını sanmıyorum:)
ama bır bılenın yanıt vermesıde ıyı olur

fuarda motosiklet olarak ön satışlar yapılır genelde nakit alımlarda fiyatlar esneyebilir , kredi kartı içinde taksit avantajları olacaktır. .
aksesuarlarda kampanyalı ürünler olacağını düşünüyorum firmaların stok fazlasını eritmesi adına ve yine nakit alımlarda indirimler olacaktır . .

fuarda motosiklet olarak ön satışlar yapılır genelde nakit alımlarda fiyatlar esneyebilir , kredi kartı içinde taksit avantajları olacaktır. .
aksesuarlarda kampanyalı ürünler olacağını düşünüyorum firmaların stok fazlasını eritmesi adına ve yine nakit alımlarda indirimler olacaktır . .

Stok fazlalarını eritmek için fazla bi indirim yapıcaklarını sanmıyorm en fazla çoklu alımlarda yada dediin gibi nakit alımlarda fiyatları biraz aşağı çekebilirler.

ya bende bu fuara gitmek istiyorum ama yeterli bilgiyi alamadım lütfen yardımcı olun

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar