From Adanamı, antepmi

Akşam akşam sesli güldüm yaa, seyreden masum köylüler iyi bir dayak atsa iki hırboya yeridir :mrgreen:

Adana merkez patlıyo herkez.

Adanalı Cg ciler sürekli lastik yakan, yarışan videolar atıyor youtube gibi video paylaşım sitelerine.Arkadaş heralde o yüzden Antep Adana demiş anladığım kadarıyla.

Akşam akşam iyi güldürdü video :)

(Yeşil motor TVS apache sanki)

Son düzenleme:
Herhalde geçmişte bu ildeki insanlarla karanlık bir geçmişi varki ondan böyle saçma bir videoya bu başlığı düşünmüş.

Ama muhakkak gaziantepliler le ufak bir geçmişi vardır diye düşünüyorum onlar affetmez...!!! Gerisini anladı.

Son düzenleme:
From taylant ne antepi adanası göz var nizam var konuştukları dili de mi duymuyorsunuz.

Video güzel de başlığa neden bu kadar takılmış arkadaşlar, anlamadım. Adana, Gaziantep gibi iller motorun üzerine yatma, CG falan fistanlarıyla ün saldılar Youtube'da. Adama sanki ötekileştirmiş gibi tepki vermişsiniz, yapmayın ya. Bu kadar mı içimizdeki kardeşlik, anlayış?!? Gülüp geçmeniz gereken bir şeye hakaretmiş gibi tepki vermişsiniz, güldüm akşam akşam ya :mrgreen:

Bi kısım kişinin yaptığı davranışı topluma mȃl etmek hatalı bi tutum bunu vurgulamak istedim sadece.

Macit250 cahillik yapma o ünvanı sen mi verdin de söküyorsun antep değil Gaziantep!

Motosikleti
Cruiser
Video güzel de başlığa neden bu kadar takılmış arkadaşlar, anlamadım. Adana, Gaziantep gibi iller motorun üzerine yatma, CG falan fistanlarıyla ün saldılar Youtube'da. Adama sanki ötekileştirmiş gibi tepki vermişsiniz, yapmayın ya. Bu kadar mı içimizdeki kardeşlik, anlayış?!? Gülüp geçmeniz gereken bir şeye hakaretmiş gibi tepki vermişsiniz, güldüm akşam akşam ya :mrgreen:

Aklıma bu karikatür geldi paylaşmadan edemedim :)

bb91de6dbacc3eb205edc9d292aba841.jpg

Trib yapmayın, izle geç. Atıf cg cilerdi. Memleketin her karışı kanımız canımız o kadar.

Bir ara bilerek yapıyorlar bence dedim :queen: ayrıca adamın elindeki parmak arası terlik süper :queen: ben olsam 2. den sonra o terliği kafalarına atmıştım :flower:

Herhalde geçmişte bu ildeki insanlarla karanlık bir geçmişi varki ondan böyle saçma bir videoya bu başlığı düşünmüş.

Ama muhakkak gaziantepliler le ufak bir geçmişi vardır diye düşünüyorum onlar affetmez...!!! Gerisini anladı.

ya ne saçma bir mesaj bu ya, tam asi stayla

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar