frenler ?? yardım

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
arkadaşlar merhaba dün motorla gezerken birden arka firen boşaldı fren pedalına bastım ama hiç bir tepki vermedi daha sonrasında tekrar kendine geldi neden böyle bişe olmuştur sizce önemli bişe warmıdır . tşşkrlrr

Kaliperde takılma olabilir.

hidrolik seviyesini kontrol et bence,geçen sene benimde başıma geldi yokuş aşagı inerken boşalmıştı frenler düz zemine geldim tutmaya başladı,yag öne toplanınca hava yaptırıyo azalmış yani,doldurdum bi sıkıntı yok 1 senedir..

yağ seviyen kntrol et . bugun ön fren yağhortumum patladı asırı yag oldugundanmıs tamirci yle dedi

Forumdan Uzaklaştırıldı
peki arkadaşlar teşekkürler .

Motosikleti
Honda Forza 250 (2026)
hidrolik seviyesini kontrol et bence,geçen sene benimde başıma geldi yokuş aşagı inerken boşalmıştı frenler düz zemine geldim tutmaya başladı,yag öne toplanınca hava yaptırıyo azalmış yani,doldurdum bi sıkıntı yok 1 senedir..

Arkadaşa katılıyorum olabilir.:cat:

hidrolik yağı eskimiş olabilir özelliğini kaybetmiştir balata kısmındaki vidayı gevşetip tüm hidroli yağını boşaltmak gerekir daha sonra vidayı sıkıştırıp üst kapaktan dot3 tipi veya dot4 tipi hidrolik yağı konulması gerek sürekli frene basılarak havanın alınması lazım kolay gelsin

Forumdan Uzaklaştırıldı
peki teşekkürler hallettim :D

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar