- Konu Yazar
Selamlar şehir içi duke 250 kullanıyorum(daha önce şehir içi 35 bin km mt25 kullandım keşke hiç kendime eziyet etmeseymişim mt-25 ile:queen::queen::queen::queen
hem az yakıt hemde alt devirlerdeki torkundan dolayı gayet eğlenceli ve güzel bir motosiklet,ancak fren konusunda pek öyle değil hemen hemen çoğu duke serisinde süngerimsi bir fren hissiyatı var bunu geliştirmek adına ilk başta hazır bu topa girmişken gittim aliExpressten 320mm disk aldım şuan yolda inş gelicek :queen: youtube ve yabancı forumlarda araştırdığım kadarıyla asıl sorun kaliperde gözüküyor google veya youtubeye SPONGY DISC BRAKES MOTOCYCLE(edit:arabalarda genellikle daha büyük bir sorun olarak çıkıyor) diye yazdığınız zaman çıkıyor ve bazı garip çözümleri var örneğin https://www.youtube.com/watch?v=cPKmIxyCIo8&t=91s
şimdi sizce sorun söylenildiği gibi kaliperde mi ? yoksa üst merkezde mi ? bunu geliştirmek adına ne yapmam gerekiyor ?
not: frenin havasını aldınız mı gibi komik şeyler yazmayın :queen:
şimdi sizce sorun söylenildiği gibi kaliperde mi ? yoksa üst merkezde mi ? bunu geliştirmek adına ne yapmam gerekiyor ?
not: frenin havasını aldınız mı gibi komik şeyler yazmayın :queen:
Son düzenleme: