fren diski çizilirse ne gibi zararı olur?

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
arkadaslar öncelikle geyik yapıcak kendi kendine komedyenlik yapıcak veyahada git nette araştır dicek kapasitedeki arkadaşlarım siz benden uzak durun lütfen...
MOTORUMUN BALATASI BİTTİĞİ ZAMAN LASTİK DONDUKCE SANKI Bİ YERE SURTERMIS GIBI SES GELIYOR BALATANIN BITTIGINI OYLE ANLIYORUM BU NORMALMI? BİRDE ARKA DİSKİM SANIRIM BİRAZ ÇİZİLMİŞ NE GİBİ ZARARI OLUR BANA YARDIMCI OLAN HERKEZE SİMDİDEN TESEKKURLER..

Ses gelmesini beklemen yanlis.
Balatalarin bittigini bakarak anlayabilirsin. Zor bisey degil, gizli sakli degil gorunuyor.
Cizilme olduktan sonra balatalari yeniledigin zaman eskili gibi tanduman alayabirsin...

Forumdan Uzaklaştırıldı
Ses gelmesini beklemen yanlis.
Balatalarin bittigini bakarak anlayabilirsin. Zor bisey degil, gizli sakli degil gorunuyor.
Cizilme olduktan sonra balatalari yeniledigin zaman eskili gibi tanduman alayabirsin...

RANDIMAN ALAMAYABILIRSIN DEDIN SANIRIM.. ACABA SES GELMESIDE DISK CIZIK DIEMI OLUYOR ?

Telefondan yaziyom. Yanlis olmus pardon. Evet randuman alamayabilirsin.
Ses gelmeye basladiysa cizilmeye baslamistir demek. Ama hic ses gelmedi cizik degildir anlamina gelmez. Ufak tas parcasi girmis olabilir balatayi arasina. Aha gitti disk ;)
Diskin hzerine bak, eger diske paraler kanal iklar olusmussa demek ki cizik. Ama disk dumduz parliyorsa kanalcik yoksa demek ki saglam.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Telefondan yaziyom. Yanlis olmus pardon. Evet randuman alamayabilirsin.
Ses gelmeye basladiysa cizilmeye baslamistir demek. Ama hic ses gelmedi cizik degildir anlamina gelmez. Ufak tas parcasi girmis olabilir balatayi arasina. Aha gitti disk ;)
Diskin hzerine bak, eger diske paraler kanal iklar olusmussa demek ki cizik. Ama disk dumduz parliyorsa kanalcik yoksa demek ki saglam.

yardımın için sagol.. simdi yazdıklarını okuyunca kesin olarak anladımki evet benim diskim çizik :( ne yapmamı önerirsiniz?

Paran varsa git degistir. Cok ufak tefek cizikler varsa, maddi durumun iyi degilse kullanmaya devam edebilirsin. Ama bu motor yuksek cc ise kesinlikle degistir sakasi olmaz...

Forumdan Uzaklaştırıldı
agility city motorum malesef param yok frenlerım cok ıyı tutuyo zaten tek sıkıntım balatalarım cok cabuk bıtıyo ozellıkle arka balatam 2000
km de bır bıtıyo

Skuter akra frenle durur, ama 2000 km cok az. Balatalarin markasini degistirebilirsin. Benim simdiye kadar 2000 km de balata bitiren gormedim, sen devamli fren basip mi kullaniyon nabiyon :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Skuter akra frenle durur, ama 2000 km cok az. Balatalarin markasini degistirebilirsin. Benim simdiye kadar 2000 km de balata bitiren gormedim, sen devamli fren basip mi kullaniyon nabiyon :)
Inan bana bu benim 4.cu motorum bende ilk defa boyle bisey yasiyorum ama balatalarin markasiyla alakali sanirim baska bi yerde deniyicem bu sefer kime soylesem guluyor zaten 2 binde balatami biter diyor :) cizik olmasiylada alakasi olabilirmi ?

Hayir cizik olmasiyla 2000 km de bitirmez balatayi. Dik yonde koca bi yarık yoksa :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar