Fren balatası Yardım - SBS mi EBC mi?

Selamlar !
Moto Guzzi V7 II Special kullanıyorum. Arka fren balatalarını değiştirmek istiyorum aklımda EBC'nin yarı sinterli modeli vardı ama TR distribötürü kapatmış sanırım.
SBS markası nasıldır?

Motosikleti
2022 Suzuki V Strom 650 (DL650)
Kadıköy Zen Motor'da EBC varmış diyorlar... Motoguzzi'nin de hastasıyız :)

valla ben de hastasıyım çok teşekkür ederim :) ama yedek parça konusunda sürekli bir arayış söz konusu oluyor :)

valla ben de hastasıyım çok teşekkür ederim :) ama yedek parça konusunda sürekli bir arayış söz konusu oluyor :)

SBS zamanında motosiklet için en iyi balata markasıydı. EBC şuan için daha iyi kaynaklara sahip daha iyidir diye düşünüyorum ancak SBS hala Avrupa'da çok kullanılan bir markadır. Bu arada benim 260 kiloluk aygırın ön frenlerinde de SBS var memnunum. Balata'nın üretim tarihi eski olabilir SBS'ler çok düzenli gelmiyor bildiğim kadarıyla ön sağ alt tarafta yazar veya tam arkada eğer eski ise iyi pazarlık yapın :)

Kadıköy'de Zenn Motor'a uğramanı bende tavsiye edeceğim. Mağaza yetkilisi Volkan abiye Oğuz'un selamı var de ekstra yardımcı olacaktır sana :) Guzzi'ler güzel aletler bende yakın zamanda sahip olmak istiyorum açıkcası. Parça konusunda bir sıkıntı yaşarsan da bana ulaşabilirsin sana bir şekilde bir yol açarım yurtdışı üzerinden.

Selamlar !
Moto Guzzi V7 II Special kullanıyorum. Arka fren balatalarını değiştirmek istiyorum aklımda EBC'nin yarı sinterli modeli vardı ama TR distribötürü kapatmış sanırım.
SBS markası nasıldır?

Motopunto da var. Resmi tedarikçi Limit Parts. Moto Punto Limit Parts' ın.

Güven Mahallesi, Kanat Sk. No:2 D: 1, 34160 Güngören/İstanbul

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar