Fransız V-Twin - Wakan 1640

Komtan kızmasın ama başlığa motor hakkında yorum değil Fransızlara hakaret edebileyim diye tıklamıştım:mrgreen:

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Kolleksiyon motoru olmuş bu. Şöyle binip bi akdeniz yapılmaz bununla.

Ha, tasarım derseniz ben tuttum bu motoru.

BBRR' Alıntı:
arabalar dahil fransız mallarını boykot etme tarafıyım ..bu motor da dahil ... Zaten hilkat geribesi gibi bişey ...türkiye"ye bu kadar düşman her fırsatta bölücü örgütlere destek çıkan bi ülkenin motoruna binmem binenide sevmem

ağzına sağlık...:cat:

peki bişey soracağım sana...Iraktaki kardeşlerimizi vuran işgal kuvvetlerinin içinde az da olsa Japon askerlerde olduğunu biliyormuydun...geçenlerde bir Honda cbf almıştın galiba...buna ne diyeceksin abi...

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Fransizlar erkeklerine benzetmisler. Ciliz görünümlü ama her zaman yüksekten ucan.
Kadinlarina benzetselermis ya. Zarif ,kasli, ve sarap gibi yillandikca güzellesen ve hizlanan.

mete_han' Alıntı:
ağzına sağlık...:cat:

peki bişey soracağım sana...Iraktaki kardeşlerimizi vuran işgal kuvvetlerinin içinde az da olsa Japon askerlerde olduğunu biliyormuydun...geçenlerde bir Honda cbf almıştın galiba...buna ne diyeceksin abi...
::plus1:: biraz daha olgun bakmak lazım. eee ben pkk'nın yaratıcısı abd malı hd night train istiyorum. ne olacak şimdi? :mrgreen:

bu yıl minimalizm sona erdi ve maksimalizm geri gelmeye başladı. araç günün trendine uyuyor. ki uyması gerekmez. v twin ilginç bir melezleme olmuş. benim de gözümün alışması uzun sürdü. yaklaşık 6 dakika.

Fransızlardan İngilizlere Japonlardan Kanadalılara kadar hepsiyle çalıştım hiç kimse kalkıp bana her milletten iyide kötüde çıkar demesin onu diyen İngilizleri tanımamış olsa gerek genel anlamda Avrupalıların antipatik yaklaşımı Türk işi deyip durmalarından belli Fransızlarda bunlara dahil özellikle o küçümser ortadoğu lu tipi yaklaşımları kocaman burunları ve tavırları...
Motosikletmi bence önden çok iyi görünüyor özellikle turbocharge benzer kanallar naked sonuçta sanırım kötü bir beğeniye sahibim...

Mersin İl Temsilcisi
abi ne bu fransız-amerikan kırması bişey. tamam iki tekerlekli ama sanki eksik olan bişey var. mesela uzun yol için değil de ani manevra ve ani hızlanıp yavaşlama için yapılmış. bol kavşak ve iki trafik ışığı arası için ideal ama ölümcül. fransızlar bunu kesimn bizim neslimizi yok etmek için yapmışlar.

fransızları bende sevmem.türk düşmanı şerefsizler.en büyük şerefsizlikleri ermeni soykırımını osmanlının yaptığını anlatan bir anıt dikmeleri.o anıtta osmanlının küçük düşürülmesi.ama bu motor güzel.uzaktan bakıldığında çıplak bir kadına benziyor yani herşey ortada ama süper bi şey ben binerim...

uyuşuk düşünce...

Wakan Tanka = Kızılderili dilinde "kutsal ruh".

t

ADAMLARIN İLK YAPTIĞI MOTORSİKLETE "katlettikleri bir ırktan" isim bulmaları, onların kullandığı bir kelime, onların dilinde önemli bir anlam ifade etmesi NE KADAR İĞRENÇ BİR GERÇEKLİKTİR, ŞAŞIRMAMAK VE ÜZÜLMEMEK ELİMDE DEĞİL.........................

bana gore cok degisik olmus yani yeni bir marka olmasi demek scooterdan mi baslamasi gerekir?adamlar degisik bisey yapmis tamam bende sevmem fransizlari ama bizim dabi motorumuz yok turkiye olarak yada kanuni war unutmusum

arabalar dahil fransız mallarını boykot etme tarafıyım ..bu motor da dahil ... Zaten hilkat geribesi gibi bişey ...türkiye"ye bu kadar düşman her fırsatta bölücü örgütlere destek çıkan bi ülkenin motoruna binmem binenide sevmem

Simdi derin meseleye el attigini goruyorum...
almanya-italya-yunanistan-amerika..............destek verenlerin listesi uzaar gider...:salut:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar